asemada Merhabalar, 1 yaşında kızım için alerji doktoru probiyotik kullanmasını önerdi ama marka söylemedi. Temiz içerikli ve en iyi probiyotik markası hangisidir bilen var mı?
gullupullu asemada benim bebeğim 20 günlük forbiome minies kullanıyoruz tanıdığınız eczacı varsa sorabilirsiniz bizi çok rahatlattı
Aysnrd93 asemada bizde alerji için forbiome ve kaleidon kullandık. Bence kaleidon daha iyi onu tavsiye ederim.
nurbahar33 asemada Klaire Labs. bize gastroentoroloji profesörü verdi soğuk zincir olarak satılıyor dolapta saklıyorsunuz toz halde
asemada efsunumm ben büyük kızıma bunu kullanıyordum. Elimde var biraz. Bir yaş için bir flakon un hepsi mi verilir bilginiz var mı
alya3 asemada probiyotik niçin önerdi nelere alerjisi var bebisinizin bize doktor probiyotik önerdi aşırı kusması olduğu için alerji mamasi kullanıyoruz süt ve süt ürünleri sanırım bizdeki.alerji kesin net bilemiyoruz 3 ayı yeni bitti test yaptiramadik
semanurtprk asemada 2.5 aylık enfolaratam-pro kullanıyoruz yaşınız için nasıl olur pek bilemiyorum ama o uykuda bile bitmek bilmeyen ıkınmalarımız bunun sayesinde geçti