poyrazmom2604 Bizede fikir olsun oğlum 1 yaşına girecek nasıl bi pasta yaptırcağıma karar veremedim banada fikir olur öyle çok abartılı bi pasta istemiyorum
poyrazmom2604 Poyrazbayb aa çok güzel oğlumun adaşı🥰 ne kadara yaptırmıştınız ne zaman şuan güncel fiyatları hiç bilmiyorum
poyrazmom2604 Ladyinfrance aslında benimde aklımda resimli yaptırmak varda tam net görüntüsü çıkar mı bilmiyorum sizin net çıkmış mıydı
poyrazmom2604 ozgeatasoy61 ayy harika duruyo cıvıl cıvıl renkleri💞siz ne kadara yaptırmıştınız pastayıı şeker hamurlu sanırım dimii
poyrazmom2604 Efnans_Mom bizim konseptte safarili olcak yeşil vizon tonlarında nasıl bi pasta olur bilemedim😌 sizinde çok güzel yaa hepsi ayrı ayrı valla😍
ozgeatasoy61 poyrazmom2604 teşekkür ederim. Canım evet seker hamurlu 1500 e yaptırmıştık Ocak ayinda canım
Efnans_Mom poyrazmom2604 ben şeker hamuru değil de krem şanti tercih ettim daha lezzetli olduğunu düşünüyorum yeşil krem şanti üstüne minik hayvan figürleri zürafa fil vs şeker hamurundan alt kenarlara da açık yeşilden çimenler çok hoş bir görünüm olabilir