denizalismom Günaydın hanımlar. Benim oğlum ortaya karışık bişey oldu 😂😂 yarısı baba yarısı anne 😂 sizin Bebişleriniz kime benziyor 🥰
TulayGeriDon denizalismom herseyi heryeri babasına benziyor Inadi bile. Babası kılıklı.🤦🏼♀️ Bi gamzesi bana çekmiş 😏
nazgrr denizalismom maşallah diyelim☺️ Biraz baba biraz dayıya benziyor , benimle hiç alakası yok😄 Ama olsun biri canım kanım kardeşim diğeri sevdiğim eşim❤️
mirahmet denizalismom ben doğurdum tabi bana benzeyecek (erkek bebek 🤪🤣🤣🤣eşimin ailesi bana benzetiyor benim ailem eşime benzetiyor velhasıl benle eşime benziyor 🤣🤣
Aselinannesi0655 denizalismom kızım 4 yaşında babasının aynısı. İkinci kızım da yine o. Evde 3 tane kocam var gibi her yerde o🧐
Gokturkmom denizalismom Genelde bana benzetiyorlar ama babasına benzettiğim yönleri tabiki var 😂 o yüzden ikimiz diyorum 💙
kirmizibalikbeachte denizalismom detaylı bakınca ikimize de benziyor ama sima olarak karşıdan bakınca babası aynı…
sencokbiliyon denizalismom her gören kendini doğurmuşsun diyor 😄 kaynanam tarafı önceden her şeylerini oğullarına benzetirdi. Artık onlar bile ikna oldu sana benziyor diyor, o derece benziyor yani 😅😅😅
[silindi] denizalismom kafa, alın, yanak yapısı olarak ben ama kalan her şey babasının kopyası gözleri, burnu, dudağı falan 😅 herkes eşime sen kız olsan güzel olcakmışsın demek ki diyor 😅