eda_ece00 Artık uykusuzluktan bayılacağım kızım 1 de bi uyanıyor saat 4 oldu yeni uyudu ve sürekli ağlamakla gün doğuyor sabahın 8 inde de uyanıyor buna rağmen 1 buçuk haftadır böyle nerdeyse artık dermanım gücüm kalmadı
cemreemir eda_ece00 ne kadarlık bebeğiniz benimde ikizlerim öyle şuan ikisi de uyanık doğduklarından beri bikac saat ancak uyuyabiliyorum şuan dış hastalık derken daha berbat durumdayız
QR8 eda_ece00 az önce eski postlarıma baktımda biz de gece aynı durumları uzun bir zaman yaşamışız tam hatırlayamamıştım ama 12 ay uyku gerilemesi denen şeyi biz de 13 aylıkken yaşamışız gece saatlerce sallıyormuşum sabredin kızım şuan 18 aylık çok şükür her şey yoluna girdi
eda_ece00 210796 13 aylık 2 uyku yapıyor 8 de uyanıyor 10 da uyuyor(1-2 saat) diğeride 15.30 gibi oda 1 saat civarı normal değilmi
QR8 eda_ece00 tek uyku deneseniz benim kızım 11 aylık olmasına bir kaç gün kala tek uykuya düştük aynı problemleri yaşıyorduk geç uykuya dalma gece sık uyanma gibi gibi bir nebze rahatlamıştık tek uykuya düşünce
210796 eda_ece00 13 aylik cocukda 4,45-5 saat olmali uyaniklik suresi.tek uykuya gece bilir artik.deneyin isterseniz.8de uyanirsa 13de uyutun.en fazla 2 saat uyusun.o uykusundanda uyandikdan sonra artik gece uykusu.
QR8 eda_ece00 benim kızım 7-8 gibi kalkıyor hep öğlen 12-1 gibi yatar 1 maksimum 1.5 saat uyur akşam da 8 de yatırırım ama sizin kızınız biraz daha küçük öğle uykusunu 2 saat kadar yapar ve 3 ten sonra uyumamasına dikkat edin uyutmayın diyelim 2 de uyudu saat 3 olunca kaldırın bir süre sonra düzene girer
eda_ece00 210796 gece uykusuna şu ana kadar ne zaman 9 da yatırsam 12 ye doğru uyanırdı o yüzden erken uyutmayı uzun zamandır denemiyorum 10 buçuk gibi uyuyor hep ama tek uyku yaparsa mecbur dayanamaz zaten
aslymom eda_ece00 yürümeye yeni mi başladı atak mı diş mi acaba kesin sebebi vardır normalde düzenli uyur mu
eda_ece00 aslymom atak haftasında değiliz yürüyeli de 2 ay oldu oda değildir sanmıyorum diş etlerinde bir belirti yok yine tedagil veriyorum normalde de ağlardı ama uyanmazdı bu çok farklı