Balliiii Gün içerinde yemem yok ama gece yemeyi seviyorum. Bu beni zorluyor 6 dan beri bir şey yemedim midem kazındı valle 😅 acıktığım için gece gece yazmak istedim skdjdjdj 73,5 kg ile başladım haftaya cumartesi kilo güncellemesi yapacağım 🤪🤪
hsrt07 Balliiii zencefil zerdeçal ve limon karışımı su iç yada kakaolu tarçınlı kahve iç bastırır ve kilo verirsin hem etkili
Balliiii kirmiziucanbalon ben tatlı krizlerine çok giriyorum gece kalkar çikolata yerim biraz bu zorlayacak
Sebusebu Balliiii dene kusum canın cok tatlı cekerse ara öğün 2 kare bitter cikolata ya da hurma tüketebilirsin❤️ türk kahvesine hafif tarçın dök o da tatlı krizini engelliyor
Gul-42 Balliiii yesıl erıkte kalorı yok dıyetısyenım yazdı o yuzden yazdım sanada Erik tüketilmesi kilo aldırmaz. Aksine erik yemenin zayıflamaya yardımcı olduğu ifade edilebilir. Erik yemek aynı zamanda sindirim sistemini çalıştırarak hızlı bir sindirim gerçekleşmesinde de etkili olmaktadır. Diyet sırasında en fazla yeşil erik tüketilmesi tavsiye edilmektedir.