Sndr15 Arkadaşlar aranızda açıktan üniversite okumaya devam edenleriniz var mı özellikle auzef te . Derslere nasıl çalışıyorsunuz bilgi alış verişi yapalım biraz
leylaaksuu Sndr15 ben 2. üniversitemi okuyorum hiç çalışmıyorum verebildiğim dersleri veriyorum veremediklerimide alttan alıyorum sonra veririm inşallah 😂
Nezzz_ Sndr15 Ben atatürk üniversitesi çocuk gelişimi devam ediyorum son sınıf bu sene kalan birkaç dersimi verirsem mezunum inşallah 🤲🏻 genelde çıkmış soruları çözüyorum etkisi var üniteler çok uzun sadece bu can sıkıcı ama ondada özet çıkaracağım 🌼
Sndr15 leylaaksuu benim de 2. Üniversite bende çok vakıt bulup çalışamıyorum alttan alıyorum birçoğunu 🫠 ama artık hepsını verip kurtulmak istiyorum Siz ne okuyorsunuz ?
Brownintens Kredi puanlarına nasıl bakıyorsunuz telefondan bakabiliyor muyuz bnde lisede kaldım inşllah devam edebilirim çocuklar var helal olsun valla size 🌸☺
Sndr15 Brownintens tlfdan bakılıyor diye biliyorum öğrenci işlerinden bakabılırsınız İnşaallah devam edebilirsiniz sizde 🤗
Sndr15 Nezzz_ benim de auzef çocuk gelişimi biraz zorluyorlar ya sadece çıkmış sorular yetıyor mu dersleri geçmek için 😍