ertugrul509_ Kızlar Kütahya Denizli Ankara(beytepe) Bilecik söğüt Eskişehir Antalya Bursa Manisa Kastamonu Burada oturan annelerden bilgi alabilirmiyim sosyal hayat kira vs
aslikls ertugrul509_ Ankara’da kiralar özellikle beytepe diye belirttiğiniz yerler çok pahalı en az 20 bin. Çevre ilçelerde belki 15 bin civarına bulunabilir. Ben doğma büyüme Ankaralıyım ve bence hem eğitim hem yaşam koşulları çok güzel. Zaten başkent ve gelişmiş bir şehir ne kadar kötü olabilir ki
ertugrul509_ aslikls oraya çıkarsa eğer iş yerine oralar yakın gölbaşı ve incek tarafı diğer yerler uzak kalır
aslikls ertugrul509_ Denizli’de ablam oturuyor eşinin görevinden dolayı onlar çok seviyorlar orayı yazın da sık sık Muğla’ya gidiyorlar tatile 3 saat sürüyor Denizli’den yol.
komik ertugrul509_ ankara beytepe tarafi biraz yuksek olablir ama guzel yer ve ilce eşim emlakci ve ankarada yasiyorum ordan bliyorum ben altindag bolgesindeyim burda 20 30 bine kira yok oralar braz daha yuksek olablir
Hazom ertugrul509_ beytepe de yaşamıyorum ama 25 yıldır Ankara dayım. Düzenli, kolay bi şehirdir. Kiralar yüksek, gezecek alan kısıtlı sadece bu kadar:)
Leno ertugrul509_ Beytepe pahalı olur Ankara’nın en pahalı yeri olabilir, baska yerden de oraya gelince trafikte çok vakit gider merkeze diğer ilçelere uzak biraz
dnzzynpmom ertugrul509_ bende burda bekliyeyim bizimde üç tercih sizinle aynı Ankara Bursa Kastamonu ♥️
Bebetonunmotheri ertugrul509_ bir postta daha kastamonuyu anlattiydim Kastamonuya farkli insanlar gelmesini cok isteriz Çunku o insanlar daha degerli oluyor Buraninkiler gibi kaba olmuyorlar