aramzamzam İki gündür cok huysuz ağlıyo ateşi cıkıyo diş sanırım hep kucakta mı gececek diş dönemi sizler nasıl oyaladınız yada atak mı bilemedim kafayı yicem sürekli ağlayan bebek annelerine daha çok yardm etsin Allahm Amin.
Nlgn aramzamzam 1 hafta sonra 5 olacaz korkuyorum artık 😂 tamam annelik böyle bisey canları sağolsun sağlıklı olsunlar ama bu kadar da yapılmaz ki bebisler ya
Damla0x aramzamzam Kehribar kolye iyi diyorlar ben alicam kızıma... Sadece dış değil gaz içinde iyi deniliyor bir arastirin isterseniz. Bizim karsimizdaki benide doğduğundan beri ayak bilegine taktılar biraz büyüyünce boynuna aldılar ne salya ne ateş ne huysuzluk hiçbiri olmadı çocukta
aramzamzam Oglusum5357 bizde de öyle ateşi cıkıyo üstünü cıkarınca düşüyo calpol versek rahatlar mı acaba
Oglusum5357 aramzamzam tabi rahatlar braz ama tabi sürekli verilmz oda gece yatmadan verebilirsn bnce uykusunada iyi gelir hergun degl tabi 😊
GirayinAslisi Ay zor diyorduk o bitti diye sevinirken 5. Ayda mi böyleymiş 😀 bugün 5 aylik olduk ben artık teslim oldum 🤪 bisey beklediğim yok
aramzamzam GirayinAslisi 4. Ayın sonunda iyiydik 5ay 1 günlük bebeğim iki günü iki aya bedel oluyo bazen diyorum ben mi sabırsızım ama yok sanırım herkes aynı
Damla0x aramzamzam https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?igshid=v6txnh20h06g Totsandmore 'dan sipariş vericem. Komşum buradan almış sertifika ile gönderiliyormus