Rabiiul Bebişlerinizin en çok oynadığı eğitici oyuncak nedir ? Kızım 9 aylık bir çok oyuncağı var yaş ilerledikçe eskilerinden sıkılıyor ilgisini çekmiyor neler önerirsiniz?
askbebegimmbenim Rabiiul dönen kule, bul tak, tak çak, legolar, cırt cırtlı kitaplar bunlar vazgecilmezimiz
Meri-Mel Rabiiul Büyük legolar ,bul tak , halka geçirme ,bardak kuleler ,Şekil tak çıkar ,belki balık tutma olabilir fakat emin değilim bizde yoktu o aya uygun mu ☺️
Rabiiul askbebegimmbenim dönen kule dediğiniz top atılan mı ? Cırt cırtlınolanları yemeye çalışmıyor mu ? Benim kız ne bulursa ağzına atıyor 😆 şu çak çaka bakabilirim bularak çok ilgimisi çekmiyor yürüme arkadaşında var bazen gidip bir kaç tanesini alıp dişlerini kaşıyor
Rabiiul Meri-Mel büyük legolara bakabilirim , bul tak ve halkalar artık ilgi çekmiyor şuan halkaları yere atında şıkır şıkır ses çıkıyor bide yerde mevlana gibi dönüyor o hoşuna gidiyor kuleler de aynı totosunu dönüyor balık tutma aldım gösterim direk kaldırdım ağzına atmaya çalışıyor
birprensannesi41 Rabiiul bizimde 10 aylık aynen boyle halkalar yerde donunce izliyo gidiyo yakalıyo🤣🤣🤣🤣🤣🤣 buzdolabı magneti aldım bak onu seviyo sesli kitaplar güzel bacım onları al bide bu buk tak hayvan var onlarda güzel altivite masası aliyoruz şimdi onla oynar bide yeter biraz buyusun bol bol etkinlik yapariz zaten😁
Rabiiul birprensannesi41 magnetleri ağzına atıyor , bul tak ahşap var bende çıkartayım onu bakalım , masa da aldım bekliyorum gelmesini