Brokolilim Nazlimu_ E kolejinin anasınıfı çok güzel 👍🏼 Boğaziçi kolejininde öyle tavsiye ederim öğretmenlere dikkat edin lise mezunu olmasınlar naçizane tavsiyem 😌 Zafer değilde Muzaffer Türkeş olmasın mahalleniz 🥹 montessori kreşide çok güzeldir benim kızımda kreşe gidiyor Muzaffer Türkeş’te oturuyorum.
Nazlimu_ Brokolilim montessoriyi duydum evet orayla özellikle gidip görüşmek istiyorum ☺️ Mahallemiz zafer mahallesi diye geçiyor muzaffer türkeş değil 🥰
Brokolilim Nazlimu_ Diğer caddede ikamet ediyorsunuz o zaman o taraf Zafer mahallesine bağlı ☺️ Boğaziçi koleji sadece küçük yaş grubu için büyük bir alanlı kreş yapıyor Koza tekstilin yanına sene sonuna yetişir ise muhakkak orayı değerlendirin derim 😻
Emlklf Brokolilim merhabalar takip ediyorum bir süredir bu postu 18-24 ay arası alan özel kreş var mı tavsiye edebileceğiniz. çoğu 24 ay başlıyor aslında araştırma yapıyorum daha erken alan var mı yada 24 ay sonrası alan tavsiye edeceğiniz ?
Brokolilim Emlklf Evet küçük ağaç kreşinin küçükler için olan kreşi var ☺️ Anaokulu yaşına geldi mi Boğaziçi’nin özel yaptığı kreş var kozanın yanında orasıda muazzam olacak ama inşaat yetişmedi 😒
Emlklf Brokolilim çok teşekkür ederim bi bakacağım. doğa koleji açmış diye okudum haberde ama bilgi almadım başka deneyimleyen olur umarım. 😊
Brokolilim Emlklf Doğa Boğaziçi e koleji mevcut anaokulları var yaş grubunuz oraya tutmaz. Benim kızım e kolejinde ama Boğaziçi koleji küçük yaş grubu için ayrı bir kolej açıyor sadece kreşe odaklı seneye aktif hale gelecek orayı kaçırmayın. Şuan çünürde yaş grubunuza uygun küçük ağaç kreşi var ☺️