crazymom23 Kızlar 23 günlük bebegim var emzige bir türlü alıştiramadim, damakli emzik olduğu icinmi bilmiyorum ama midesini bulandırıyor emmiyor nasıl alistirdiniz alması için napabilirim?
cikolatakarma_ crazymom23 ben 1 aylıkken alıştırdım uyurken verdik ilk ayağımızda sallıyorduk elimizle tutuyorduk öyle öyle alıştı ilk zamanlar tam emmedi sonra alıştı gün geçtikçe şimdi ağzından bırakmıyor bende damaklı denedim bakkal emziği verdim almadı philps avent verdim onu kullanıyoruz
Mrskoc crazymom23 emzik candır ya oğluma asla tutturamadım ayakta elde sallaya sallaya büyüttüm damaklı olup olmamamsı önemli değil istemeyen bebeğe tutturamıyosun zaten . Avent emzik kullanıyorum simdi kızıma güzel ya sadece uyku için verdim cok da faydası oldu . İstersen bir iki çeşit dene baktın tutmuyor zorlamazsın
crazymom23 cikolatakarma_ bende sürekli veriyorum ama almıyor maalesef değişmeyi düşünüyorum Philips avent iyiymiş sanırım onu denesem mi
cikolatakarma_ crazymom23 valla biz hepsini denedik almadı philps acente tuttu direk ilk zamanlar sürekli atıcak ağzından zaten zamanla alışıcak
crazymom23 Mrskoc evet oğluma bende tutturamadım dediğiniz gibi çok zor büyüttüm özellikle geceleri, kızımda bunu yaşamak istemiyorum inşallah becerebilirim
atesnzm crazymom23 1000 tane emzik aldım 4. Ayda tutmaya başladı o da diş kaşıntısından tek tuttuğu da Philips avents emzikler bi de bibs aldım 6 aylıkken deneyeceğim bebek tutmuyorsa tutmuyor o da ayrı :(