Ebbrru Memem yara icinde ve gecmek bilmiyor kizim 14.5 aylık sütten kescem bu gidisle ama nasil yapcam hic bilmiyorum yardimci olursaniz cook sevinirim
Mehsu18 Ebbrru canım bende öyleydim neler denedim yok emzirirken ağlıyordum sonra evde silikon gögüs uçlarım vardı onları deniyim dedim emzirdim krem sürdüm üstüne onları taktım ve zamanla geçti krem kullanmıyorum nerdeyse ama silikon uca devam ediyorum
BuseTolgaTaha Ebbrru lansinoh göğüs ucu kremini kullan canım çok iyi geliyo emzirirken de zararı yok kalabilir göğsünde bana çok faydası oldu
Ebbrru Asf hemen hemen 1 haftadir surekli emdiği icin gecmiyor lansinoh ve Bepanthol yara merhemi sürüyorum ama surekli emerken ısırıyor ve geçmiyor aglicam artik acidan
Ebbrru BuseTolgaTaha var canım onu da sürüyorum ama derisi yüzüldü yara oldu kabuk bağlasa bu kadar olmaz ama frsat kalmiyo surekli islandigi icin
BuseTolgaTaha Ebbrru kaynar suyun içine pamuk koy canım ılıdıkca göğüs uçlarına sür her emzirmeden önce belki o fayda eder o zaman onu da denemiştim ben
Ebbrru BuseTolgaTaha tamam cok teşekkür ederim denicem canim sütten kesmek istemiyorum ama böyle devam ederse mecbur gbi görünüyor ☹️