aatabeyyy İyi günler güzel anneler ♥️ Kol implantı taktırdım 1 hafta oldu morluğum baya azaldı ama bazen kolumda batma ve acı hissi oluyor bu geçici bir şey mi yoksa böyle devam mı edecek?Kol implantı geçmişi olan veya kullanan anneler bilgi verebilir mi?
papatyakokulum_ aatabeyyy merhaba. bende taktırdım yaklaşık 4 ay oluyor başta benımde oyleydı sonradan geçiyor. hatta bugün bı ara dedım bayadır acımıyor bu kolum acaba implant mı kayboldu noldu dıye koluma baktım 😀
omeralperva aatabeyyy fiyat nedir acaba bçde dayanılmaz bir acı mı oluyor takarken bnde düşünüyorum da cesaret edemedm
aatabeyyy papatyakokulum_ Cevabınız için teşekkür ediyorum.Ani batma ve acıma oluyor bi an sürekli böyle kalacak diye çok korktum, çok can yakıyor takarken hiç bişi hissetmemiştim neyseki geçici bir şeymiş.Nasıl memnun musunuz?Sürekli değişik yorumlarda bulunanlar var.Aklım bazen karışıyor ama taktırdım zaten😬😬
aatabeyyy papatyakokulum_ Cevabınız için teşekkür ediyorum.Ani batma ve acıma oluyor bi an sürekli böyle kalacak diye çok korktum, çok can yakıyor takarken hiç bişi hissetmemiştim neyseki geçici bir şeymiş.Nasıl memnun musunuz?Sürekli değişik yorumlarda bulunanlar var.Aklım bazen karışıyor ama taktırdım zaten😬😬
aatabeyyy omeralperva Öncelikle şöyle söyleyeyim takarken hiç ama hiç bir şey hissetmedim hatta doktorum takarken korkma falan dedi bende acıyacak sandım ama bir baktım bitmiş bile.Öncesinde zaten iğneyle uyuşturuyorlar iğneyide bol ete yaptığı için ben hiç bir şey hissetmedim bu yönde korkunuz olmasın.Sadece taktıktan sonra biraz kol ağrısı oldu birde yazdığım gibi implant bazen iğne gibi batıyor ama oda geçici bir şeymiş benim henüz 10 gün oldu iyileşme kişiden kişiye değişiyor.Fiyata gelince ben özel bir klinikte güvendiğim bir doktora taktırdım.Kart ödemeli fiyatı 11 bin nakit ödemeli 9 bin 500 dü.
papatyakokulum_ aatabeyyy başta bende öyle sandım hatta yahu bu ne böyle cıkarttıtcam falan demiştim. ama şuan çok memnunum tek sorun yaklasık bır aydır regl oluyorum. regl de sayılır mı bilmiyorum bı kırmızı bı kahverengi akıntı var bı azalıyo bı çoğalıyor. onun dısında gerçekten iyi’ki taktırmısım diyorum
aatabeyyy papatyakokulum_ ayy aynı bende öyle düşündüm böyle acımı çekicem dedim.Siz yazınca rahatladım evet adet düzensizliği yapıyormuş bu genel bir sorun sanırım.İnternette saçma sapan şeyler yazıyor işte beyinime pıhtılaşmaya sebep oldu lenf bezine yakın diye kanser yapıyormuşmuş bir sürü hikaye bi an ben naptım dedim kendi kendime.Bazılarında da adet kesiyormuş öyle olursa her ay stres yaşarmıyım diyede düşünüyorum.Buna güvenmeyip ek tedbir bile alabilirim 😂
papatyakokulum_ aatabeyyy ayy benım kestı regl iken taktırmıatık şak dıye kestı. 3 ay regl olmadım ayy kız kafayı yıcektım😀 bende şey dıye okudum kolda ya hanı bu koldan akcıgere kacmıs dıye okumuştum😀
papatyakokulum_ aatabeyyy ek tedbıre gerek yok bence doktor bana hamıle kalman için çok çok büyük mucıze olması lazım demişti. ama yalan yok bende acaba implanttan degılde hamıle olduğum ıcın mı regl olmuyorum falan dıye düşünmustum😀
aatabeyyy papatyakokulum_ Allah’ım daha neler duyucam😬İnsan bir tedirgin oluyor ya çok haklısınız ben daha yeni taktım eşim şuan başka şehirde henüz birliktelik yaşamadık ama hep diyorum ya adetim kesilirse nerden anlıcam ben😬Doktoruma da sordum 2. Bir tedbire gerek yok dedi kordon bağlatmak kadar etkili dedi he çocuğunda bu şekilde olursa bana getir ben bakarım dedi ama insan yinede güvenemiyor ne bileyim.Çok özel olacak ama istemezseniz cevap vermeyebilirsiniz eşiniz içinize boşalıyor mu?Okadar etkilimi 🫣
papatyakokulum_ aatabeyyy gerçekten öyle degısık değişik şeyler duyuyoruz😀 şöyle evet koruma oranı çok çok yüksek hamıle kalma ıhtımalınız çok düşük. evet esım de artık korunmuyor gerı cekılme falanda olmuyor cok sukur hamılelık olmadı kı ben ilk bebegımde korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamıle kalmıştım. regl de oldum zaten. bende başta esıme körün falan diyordum o ıstemedı bende saldım gıttı doktora güveniyorum şuan da 😀
aatabeyyy papatyakokulum_ Anladım bilgilendirmeleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum.Erkekler okadar para verip birde korunmak istemiyor haliyle🫣Umarım hepimiz için hayırlı ve bol korumalı bir yöntem olur.Benimde 2 evladım var.Rabbim artık isteyene ve bakabilene nasip etsin diyorum.İnşallah memnun kalırız.
papatyakokulum_ aatabeyyy rıca ederim 🌸gerçekten öyle esım o kadar para verdık dedı bıde üstüne korunmak istemiyorum dedi bısey dıyemedım valla😀 benım tek çocuğum var başka çocuk düşüncem yok şuan elım gelse tüpleri bıle baglatırdım esım istemedı