temizlikperisi Müstakil evde yaşıyorum gece çamaşırları ipten alayım dedim kapıyı bide yanlışıkla kapattım baktım tilki 🦊 ödüm koptu kapıyı vurdum eşim de açmadı hemen kalbim küt küt atı🤣gece macera yaşadım çamaşırları bıraktım kapıda sabah alırım 🤭
Babakaderimizbuymus temizlikperisi domuz yılan akbaba şahin çok gördüm hatta şahin ağzında yılanı taşırken önümüze düşürdü baygınlık geçirdim
Nur__53 temizlikperisi ayı gördüm rkfkfk rizeliyim ben hemşinde ayı boldur beklemıstım bes gece bızim evin önğne gelıyor sksjffj yılan tilki demiycem onlar fasa fiso
Zeytinpekmez Babakaderimizbuymus of Off o nası bi şans 50 tane aksiyon filmine fark atacak bi görüntüdür 🙃🙃 üff acayip bişi keşke video alabilmiş olsaydınız 😊
SanJunipero @temizlikperisi Nur__53 ben de gümüşhanede ayı görmüştüm annesiyle yavrusu pıt pıt çalıştığım kurumun önünden geçmişlerdi gece nöbetindeydim o sırada 😅 yılan da aşırı oluyordu tek korkmayan ben olduğum için kuruma girince beni çağırıyorlardı gidip çıkarıyodum 😅 tilki uzun yolda hep çıkıyo aşırı tatlı bence tilkiii
TulayGeriDon temizlikperisi gördüm. Üstelik evde yaşayan cinsten. 2 ayaklı.. insana benziyorlar aslında
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon kankaaaaa bizim direkt soyisim yabani hayvan bende evde besliyom🤣🤣🤣🤣🤣
bunemeselaa temizlikperisi yılan ayı domuz akbaba kartal şahin 🤣 artvinliyim köyde görüyordum devamlı 🤣
Usnac1995 temizlikperisi İstanbul’da Şilede bir evde kalıyorduk oraya tilki gelmişti o kadar tatlıydı ki aşırı çekingen bir hayvanmış 😍
NariNariKiminYari temizlikperisi trabzonda akrep ve yılan görmüştüm. Şimdi ki dağ evimde de domuzlar gelip duruyor IMDb 9.9 Tür/Gerilim 😭