ummukerem Sanemim kız ben daha doğurmadan kanama başlamıştı🫠 her kontrole geldiklerinde kan çıkıyordu baya çok hemde, 2 hafta da yoğun lohusa kanama oldu 3 paket depend bitirdim
Sanemim ummukerem aa demekki herkeste farklılık gösteriyor ya ben depend koydum evden hiç kullanmadim hastene de doğumda hemsireler taktıydı bez onu da rahatsız oldum kanama da çok az olunca pedle degistirdiydim hemen zaten evde de bikqcgun çok az bi lekelenme şeklinde kanamam oldu o kadar
omeri Kızlar normal doğumdan sonra dikişlerim çok olduğu için affedersiniz ama cinsellikten korkuyorum şuan henüz 17. Günüm doğum yapalı ama hiç toparlanmiycak gibi hissediyorum
ummukerem omeri batikon kullanıyor musun? 20 güne kadar bende hep hissettim ama batikon ve kuru tutmak baya iyi toparlanmasını sağladı şuan hissetmiyorum 26. Gündeyim . Dikiş değil de sanki geniş kaldı gibi geliyor bana da🫠 toparlar inşallah
SuMisalii ummukerem ilki tam 40 gün ikincisi 47 gün sürdü. Arada kesilir gibi olması normal belli bir günden sonra az olmaya başlıyor.
esilamiracayazeren_moms ummukerem 40 günü dolduranlardanım. Kişiden kişiye göre değişiyor o ya kimisi 10 günde bile kesiliyor.