Tazeanneg Oğlum bugün sünnet oldu 50 günlük hanımlar dikiş atıldı ama ayakları hiç durmuyor hep kendine çekiyor hareketli bi çocuk ve sürekli ağlıyor doktorda ağrı kesici falan vermedi ne yapsam bu süreci kolay atlatırım acaba
gulayyyyy Tazeanneg yaa benim oğlum da 45 günlükken olmuştu ilk 3 saat çok ağladı ben de bir çay kaşığı Ağrı kesici vermiştim sonra bi daha ağlamadı zaten başka bir yolu da pek yok gibi zaten bence rahatlatmanın geçmiş olsun
beyzateke Tazeanneg biz 7 günlükken yaptırmıştık ağrı kesici ve uyuşturucu krem vermişti her bez değişiminde gazlı beze kremi sürüp bölgeye kapatıyorduk 2 günden sonra bırakmıştık hiç ağlama olmadı hem kremler sayesinde hemde çok küçüktü hareketi azdı
Tazeanneg beybitolat sizede geçmiş olsun bende verdim onunla uyudu sanırım ikinci gun nasıldı yavrunuz
beybitolat Tazeanneg ilk gün sadece ilk çişinde çok ağladı sonra 2.gün falan tamamen unuttu hiç bişey yok gibiydi
Tazeanneg beyzateke masallah ne güzel olmuş her bez değişiminde uyuşturucu kremi sürdünüz mü ya doktor günde 3 defa dedi ama bende her açıkta sürüyorum
beyzateke Tazeanneg bize sürün demişti 2 günden sonra her sefer sürmeyin azaltın dedi dediği şekilde uyguladık elhamdülillah bir sorun olmadı
Tazeanneg beybitolat aslında bu ikinci oğlum ikinci sünnet ama insan unutuyor herseyi daha panik oluyor 🤭🤭