Rdk Merhaba arkadaşlar benim oğlumun gözleri açık gri mavi karışımı bi renk bir kaç gün sonra 7 aylık olcak bu saatten sonra göz rengi değişirmi sizce başına gelen varmı görenlerin bazıları değişir diyor sizlerimde fikrini almak isterim 🥰
[silindi] Rdk Benim oğlum da 8 aylık mavi-gri gözleri doğduğundan beri mavimin çeşitli tonlarında dolaştı zaten. Eşimde ben de kahverengi gözlüyüz döner diye bekledim ama artık renkli gözlü olacak bence babaannesi yeşil gözlü en fazla yeşile döner diye bekliyorum açıkçası ama baya mavi yani nasıl bir ihtimali tutturduk bilmiyorum 🤷♀️
Elizbkrc Rdk benim ve eşimin gözleri ela ailede hiç mavi yok ama kızımın doğduğundan beri mavi şuan 13aylık ben hala döner mi diye bekliyorum dönerse baya tuaf olurum çünkü baya belirgin bir mavi 😔 gri mavi olanlar dönsede ela ya da yeşil oluyormuş
anakraliceee Yok canim bizimde lacivert di dr 6, aydan sonra belli olur dedi şuan 3, buçuk aylığına gözlerimiz açık yeşil benim babamın da yeşil dedesine çekti heralde
Rdk anakraliceee bende eşimde kahverengi dedelemlerde ve babannemde varmış mavi yeşil gözler belkide gen çekti diyorum 😂
Rdk [silindi] inan bende düşünüyorum esmer kara kaş kara göz kadından sarışın mavi gözlü çocuk nasıl olur diye eşimde beyaz tenli ama saçı koyu renk 🤣
Hunilianne [silindi] simdi bizim de bu şekil gri, lacivert maviye doğru açılıyor, görenler boncuk diyolar ama daha 2 aylık. Benim gözlerim mavi. Eşimin kahve. Kesin mavi gözlü diyemiyorum bi taraftan olmasını da istiyorum çocuğumun bir şeyi de bana benzesin diye 🙃🙃🙃 olursa sevirim
[silindi] Rdk Yok esmer değiliz ikimiz de beyaz tenliyiz zaten yedi sülalem renkli gözlü özellikle anne tarafım ben kimlere çektim bilmiyorum. Eşim de öyle annesi kuzenleri falan renkli o yüzden umut var bence 😂
Rdk Hunilianne inşallah canım senin gözün maviyse olma ihtimali var bizde ana baba kara göz oğlumu herkes maviş boncuk gözlü diye seviyo🤣
Rdk Hunilianne eşimin kumral gibiymiş küçükken saçı ama bi kardeşi var10 yaşında kaynım bildiğin Sapsarı saçlı
Hunilianne Rdk genetik muazzam bir şey ya 🙃 3 kuşak ötedeki Dededen göz rengi alabiliyorsun. O yüzden her şey olabilir ♥️