siladgnchdr Cinsiyet belirtmeden kız çocuğun mu yoksa erkek çocuğun mu olduğunu anlat 🎀✨ Evdeki ojeleri,rujları sahiplenmiş anne diyip kaçıran biri var artık 🫶🏻 ve her yerde toka sabah tek derdimiz saçımızı nasıl yapacağımız 🥹🎀
papatyagibi siladgnchdr Kombinimin altına topuklularımı denemek icin cıkardıgımda fıtı fıtı kosup benden önce deneyen birisi var 🥹🫶🏻 Evde sürekli bir seylerin bozuk oldugunu iddia edip oraya buraya oyuncak tornavidasını sokusturan birisi daha var. Ha birde bu model akülü arabasına binince önümden gecerken atla güzelim gezdireyim cilvesi yapıyor 😂🫶🏻
kimlergeldikimlergecti siladgnchdr evde surekli top oynayan ve hotwheels araba kolleksiyonu yapan biri var 🤭
Meri-Mel siladgnchdr Tülbentimi alıp namazligin üstünde Allah Allah diyen, Yeni aldığım yazlık ayakkabıları giymeye çalışan ,bebeğim annem diyen,ve sac kurutma makinesiyle saçımı kurutmaya çalışan birisi var evde🥲🥰❤️
siladgnchdr papatyagibi of gerçekten benim kızım da topuklu ayakkabı gördü mü hemen koşarak giyiyor 😂💙💗
Minigim38 siladgnchdr tezgah koltuk kanepe masa tepesinden inmiyor ve sürekli tokalarımı takılarımı ayakkabılarımın kullanan birisi var evde🤣🤣🤣
farelikoyunkavalcisi siladgnchdr okuduğumuz kitaba tükürüp onu eliyle her yere yayan , çamaşır makinesin kapağını açıp içine bir şeyler atıp geri kapatıp çalıştıran, gardropun aynasını yalayan bir şey var evde daha yazamadım migrenim tuttu😅
farelikoyunkavalcisi Meri-Mel ve bu daha 17 aylık ayy geleceği düşündükçe bayılasım geliyor 😅😅 yorumlara baktıkça kız erkek farkını net görüyorum 😅
Dzeyy siladgnchdr evde sürekli yapma yavrum atlama yavrum sırtıma çıkma yavrum çiçeği kopartma yavrum diye dolaşıyorum diyceklerim bu kadar
Dzeyy siladgnchdr ya kızlar ne kadar cici cici anlatılıyor erkek annelerine bakın bide sanki evde ejderha besliyomuşum gibi hissettim 🤣🤣🤣
Tatlican siladgnchdr Dokaptan 40 saat kıyafet seçiliyor,Evde bile toplu ayakkabısız asla😃makyaj çok sever ama bak abartmadan sürdüm anne der😆