merikana Kızlar selam 1 aylık bebeğimde dünden beri popoda kızarıklık vardı, bugün açılmış biraz yara var. Kahroluyorum canı acıyacak diye lütfen yardım edin nasıl geçirebilirim normalde sudocrem kullanıyordum
artikbiranneyim merikana o kadar hızlı ilerlediyse önce alerji durumunu gözden geçirin derim sonra da bezi ıslak mendili değiştirmeyi deneyin . Bir de yara olup açıldıysa bepanthol bi işe yaramaz ilaç kullanmalısınız, bepanthol koruyor. Sudo normalde geçirir geçirmediyse ilaç başlamanız lazım
enesburak merikana hamazinc krem kesinlikle bizde ek gıda döneminde pişik olmaya başladı direkt geçiriyor. Bir de ıslak pamukla siliyorum demişsiniz sildikten sonra peçeteyle nemini alın kuru kalsın.
eminemine00 merikana bizim de 2 aylıkken olmuştu. Sizin dediğiniz gibi önce pişik oldu sürdüğüm krem geçirmedi sonra soyulur gibi oldu kızardı baya doktora gittim fito ve madescar krem verdi onlar geçirmişti.
byrmm merikana en hızlı kendimde bile pişik olunca onu sürüyorum bi günde tertemiz yapıyor deneyin bence.evet baby olan
merikana artikbiranneyim normalde goon kullanıyordum hafif kızarıklık vardı dün sleepy kullandım bugün açılma olmuş. Islak mendil kullanmıyorum sadece ıslak pamuk. Grçen günlerde bir gün yoğunbakımda kaldı orda hemşireler ıslak mendil kullandı belki o yüzden mi oldu diyorum
mterl2 Kullanıyorsanız Kesinlikle ıslak mendil kullanmayın pamukla temizleyin mustela kremde kullanabilirsiniz küçük tuvaletini yapınca her seferinde silmek zorunda değilsiniz