Ayvaaaaa 40 günlük olan bebişleriniz, kaçar saat uyuyor, uyulmadığı zamanlar oluyor mu ve ne kadar sürüyor. Hadi konuşalım 🤗
tgc Ayvaaaaa valla özledim kırklı hallerini uyanık kaldığı süre çok azdı toplasan günde 4 saat anca uyanikti şimdi 3 aylık 10 dk uyur uyanır ve geceye kadar uyumaz :)
Gmzakn Ayvaaaaa gündüz güzel uykusu ama akşam bi kalkıyor 6 da 7 de 12 ye 1 e kadar uyumuyor sonra uyuyo gece 3-4 te kalkiyor 😅 yani kolik bir bebek akşam geceye kadar zehir gibi geçiyor bana
Ayvaaaaa Humus o günlerin tadını çıkarın derim ben kendimce, çünkü bizim davşan büyüdükçe daha az uyur oldu 😅
Serimzrk Valla bizimki şimdiden uyumamaya başladı kucağımda gözleri açık emzik emiyor üç dört saattir uyanık güya 22 günlük bebek 😂
Ayvaaaaa Serimzrk bizde de bu günlerde daha uyanıyor en az 2 3 en fazla 6 7 saat uyumuyor beni çileden çıkarıyor sonra da 2 saat uyusa şükrediyorum
ysule 5 aylık kızım. Gündüz uykusu bir iki saat toplam . Geceleri de 2 saatte bir uyanıyor bazen saat başı. Emmek istiyor çünkü.
Ayvaaaaa ysule bizimki de bazen uyumayası tutuyor beni çileden çıkarıyor sonra da 2 saat uyusa şükrediyorum. Ama bazen de 3 saatten fazla uyuyor aslında beslenmede 3 saati geçirmemek gerekiyor ama o yorgunluktan sonra besleyecek halim kalmıyor
Ayvaaaaa tgc bizim neredeyse uyanık kaldığı süre ve uyurken geçen süre aynı, hatta bazen daha çok uyanık oluyor. Sakin dursa iyi sanki canını yakıyorlar gibi de ağlıyor 😩
Ayvaaaaa Gmzakn neredeyse beni anlatmışsın 😵 peki nasıl baş ediyorsun. Bana da fikir ver. Ben bazen çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum 😩
Mlke1994 44 günlük olduk bugün herkesin bebeği farklıdır tabi ama bizimkisi kırkından sonra daha çok uykuya sardı uyanık kaldıgı süre günde 1 yada 2 saat
Gmzakn Ayvaaaaa valla bak şimdi babasına verdim ağliyor durmuyor azıyor akşamları karnı tok gazı yok altı temiz uykusu var gözleri açılmıyor ama direniyor 😩 valla maf oldum hiçbir fikrim yok delircez heralde sonunda 😅😅
Ayvaaaaa Gmzakn akşam 5te uyandık 10 da yeni uyuduk. 5 saat. 42 43 günlük bebek nasıl dayanıyor bilmiyorum 😵
Gmzakn Ayvaaaaa benimkide 3 te kalktı 11 buçukta uyuttum valla 😬😬 bende bilmiyorum nasıl çocuk bunlar 😅