GamzeSarp Arkadaşlar merhaba bebeğim 10 günlük mamaya başlamak durumunda kaldım sütüm yetmediğinden chicco biberon inanılmaz akıtıyor, bana yenidoğan güzel akıtmayan biberon önerebilirmisiniz? Philips avent kullananlar memnun mu?
Basakburcuanne GamzeSarp avent bizde çok sızdırmıştı küçükken ben 9 tane biberon denedim en sonunda lansinoh u buldum harika tavsiye ederim
DogaLina GamzeSarp medela diye biberon var bebek çekmeden gelmiyo süt. Anne memesini emer gibi emmek zorunda bebek böylece memeyide alıyo. Ben onu kullanıyorum biraz pahalı ama bak istersen
Asf GamzeSarp lansinoh chicco avent üçüde var şuan azda akıtsa bebek cok zorda cekse anne memesine ne kdr yakın olursa olsun bebek biberon alınca sizi emmiyor bilginiz olsun avent nasıl diye sorarsanızda avent bende var en büyüğünü aldım çok memnunum ilk kızımdada chicco ve avent kullanmıştım fakat cok hızlı akıtıyor bilginiz olsun lansinoh iyi biberon kısmı anne memesinede yakın.ama yinede bırakıyor anneyi emmeyi..
gundogduaysel GamzeSarp Ben Dr.Browns markalı biberonu kullanıyorum çok memnunum yavaş akışlı bir numara yeni doğan ucu kullanmaya dikkat edin.Fazla biberonlarım vardı yanında 3 tane biberon çatladı kırıldı ama 7 aylığız Dr.Brownsla devam ediyoruz cam kalitesi çok güzel tavsiye ederim.
GamzeSarp Hepinize çok teşekkür ederim, sütüm yetmediği için mama vermek durumundayım. Önce kendi mememe tutuyorum doğal olarak hepsini çekemiyor kalanı sağıp veriyorum ve mamayla destekliyorum.