Glsn07 Ayse_asel merhaba evde değilim şuan. Gardropstan aldığım dis resmi açılmış görüntüsünü de inernetten buldum suan . Üstünde sıvı geçirip getirmediğine dair birsey yazmıyor. fiyat 700 tl
ElisaMom_ Glsn07 ben taç markami bilmiyorum ama İstanbul’da bı halicida sordum 500 TL di,siz ne kadara aldınız
Glsn07 ElisaMom_ ben set halinde alınca tekli fiyatını bilmiyorum o yüzden yeni almadım yatagim 200 220 olunca kullanamadım. Yüzde yüz pamuk muydu
Glsn07 enfa aynı bu üründen mi farklı mi sıvı geçirme özelliği yok gbi bilgi de yazmıyor ama . Yok kullanmadım hiç.
enfa Glsn07 markası taç değil ben Madame Coco dan almıştım ama sizin ki taç markası sıvı geçirmez özelliği varsa satmayın bence evde dursun lazım olur
Glsn07 enfa haklıymışsıniz sıvı geçirme özelliği yok gbi ama ürünü buldum sitesinde. Çok teşekkür ederim uyandığınız için.
enfa Glsn07 dolguluymus birde benim düz sıvı geçirmez alez sizin ki kapitoneli 700 liraya alez yok sizin ki gibi hiç yok bunlar çabuk bozulmuyor yıka yıka ser çok kaliteli
Glsn07 enfa Eve gelince baktım bende çok teşekkür ederim tekrardan. Kullanmayınca duruyor öyle satmak istedim. Sagolun 😊