banu32 Bebeğim 1 yaşında ama hala emeklemedi o pozisyonda durmak istemiyor kızıyor sizce endişelenmeli miyiz aynı durumu yaşayan var mı ?
edaaksoy00 banu32 benim kızımda öyleydi asla emeklemek istemiyordu ağlıyordu elleri yere değdiği zaman 15 aylıkken falan emeklemeye başladı zaten emeklemek bi gelişim basamağı değil demişti doktor
banu32 Ya kızlar ama boyle yürümek istiyor ben kolundan tutuyorum ama emeklemediği için koltuklara kalkmayı yada bir yerden güç alıp kalkmayı da bilmiyor yürümek için yürümesi de gecikecek diye korkuyorum
ayisit banu32 önceden çok uğraştım 9-10 aylıkken ama ağlıyordu sürekli ben de akışına bıraktım. Tam 1 yaşına girdikten 1 hafta sonra kendi kendine emeklemeye başladı.
edaaksoy00 banu32 çok uğraştım emeklesin diye ama cok ağladı istemiyordu sonra zorlamadım sadece önünde bende emekledim görsün yapsın diye öylelikle alıştı zorlamayın yapmak istemedikçe yapmıyolar
banu32 ayisit anladım bende acaba ben de mi sorun diye düşünüyorum bazen üzülüyorum ama yapacak bişey yok sanırım teşekkürler
ayisit banu32 zorlayınca asla yapmıyorlar kendi kendine yapıyorlar her şeyi. Onların bu tarz şeyleri içgüdüsel. Mesela ben de şu an yürümesi için uğraşıyorum ama asla yapmıyor.
banu32 ayisit apalamadığı içinbenimkide yürümek istiyor kollarından tutup onu yürütmemionun in sürekli bu şekildeyiz evde ama koltuğa falan tutunup yürümüyor sadece benimle destekli yürümesi de gecikecek diye düşünüyorum bmyle olursa