evininannesi Daha önce de fark etmiştim ama bilmedim şimdi tam olarak gördüm uyurken ayaklarını çekiyor irkiliyor ve uykusu bölünüyor sürekli uyanıp saatlerce uyumuyor sizce bu irkilmenin sebebi ne olabilir
Linasmom_ evininannesi rüya görüyor büyük ihtimalle birde gece korkuları başlıyor bu aylarda benim kızımda 28 aylık korktuğu şeyleri anlatıyor uyandırdı diyor şuan da öyle odasından koşarak yanıma geliyor öyle uyudu sonra tekrar ağlama krizi sallıyorum şimdi
evininannesi Linasmom_ ama bir saate yakındır böyle daha önce uyurken konuştuğunu fark ettim ama şimdi halen durmadı irkilmesi
Mathilda_ evininannesi iki gündür benim oğlumda çok irkiliyor ben hastalığına bağladım irkiliyor ağlıyor anne anne diyiyor geliyor kucağımda uyumaya devam ediyor anneme söyledim annem korkuyor dedi hastalıkla alakası yok dedi uyurken Ayetel Kürsi açıyorum rukye ayetlerini açıyorum biraz daha iyi oldu sanki sizde bı deneyin isterseniz
evininannesi Mathilda_ ben kendim uyduğu zaman okuyorum sesli bir şekilde ve kuran ayetlerinini de yazıp takmışım gömleğine ama yinede böyle ve bir aya yakındır böyle uyku uyumuyor
Melsacar evininannesi merhaba benim oğlumda 28 aylık nerdeyse 1 haftadır gece 2 3 gibi kalkıyor ama sıçrıyor mu farkında değilim asla geri uyumuyor delirmek üzereyim bide hamileyim ilaç içtikten sonra uyumam gerekiyor uyuyamıyorum sabah 8 e kadar oturuyor ne yaptıysam uyutamadım atak gibi bir şey mi var acaba bu ayda
gonulcicegim evininannesi Kreşe fln gidiyor mu yada birine emanet ettiniz mi çocuğunuzu? Çocuklara bağrıldığindada böyle sonuçlar olabiliyor
evininannesi gonulcicegim yok hayır kreşe gitmiyor ve asla bağırma gibi bir şey olmuyor ama hastaydı o dönemde onunla alakalı olabilir dedi doktor