goldengate didem0 ya daha minicik yeni cikmis sayilir karnindan bi kendine gelsin bebek oyle yaparsin en erken 9. ayda falan hadi
myavocado didem0 çok küçük yahu ne bu acele, büyüsün küpe takmak isterse kendi deldirsin. Zaten iki aylık masumum ziynet takması da bana akıl işi gelmiyor, ne alaka.
1zeynosileannis didem0 bize 3 yaşından önce önermiyorum dedi birde çok küçük ilerde tutup çeker bilmez gerek var mı sizce
Sulee_ didem0 2 aylik çok küçük annesi biraz daha bekleyin büyüsün daha kulakları et onun gelişsin ben 2 buçuk yaşındayken deldirdim 1 sene oldu
Nikita didem0 uzmanlar 4-11 yaş arasını öneriyor. 11 yaştan sonra iyileşmeme riski oluyormuş. 4 yaş altında da kulak büyümesi devam ediyor. Nereye zarar vereceği belli olmuyor
Kizannesi1823 didem0 didem0 Suan çok küçük biraz daha bekletin. Ben 11 aylıkken deldirdim iki yaşına gırecek
ikikedibirbebek didem0 bence büyüyünce kendi istediğinde deldirin çünkü diş çıkarma dönemi vs kulakla oynama olabiliyor sonucu kötü olabilir her şeyi düşünmek gerekir maalesef yüzden biz deldirmedik 15 aylık kızım
bizdejantikizlardik didem0 Niye bu kadar geç kaldın kız anne karnında deldirseydin küpeli doğsaydı ya