beyzzsenturkk_ cok sey soruyorum kediyle ilgili burada sizi mesgul ediyorum ama cevremde bilgili biri yok bu konuda kusura bakmayın🫶🏻 evim ters dubleks kedimin kumu suyu maması yukarıda oturma odasında alışana kadar kedimde haliyle yukarda kalıyor ve geldiğinden beri öyle alıştı 2 gecedir merdivende yanımıza inmek için miyavlıyo ama ben kumu yukarıda kalıyor diye aşağıda çişe gitmeyi unutursa bulamazsa diye alamıyorum ya da acıkırsa yolu bulabilir mi bilemedim aşağı indirsem yukarı çıkıp arar mı gece onu da bilemedim. tam pireleri temizlenmiş değil o yüzden yatağa alıp almama konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım? karanlıktan korkar mı kediler gece lambası taksa mıydım🫠
beyzzsenturkk_ beyzzsenturkk_ kızımda yer yatağında yatıyor kedi ayağının yanına geliyor kokluyor yalıyor uyur kalır da gece kızım üstüne yatar diye de korkuyorum birbirlerini ezerler mi😂😂😂
mero_81 beyzzsenturkk_ kum kabını vs yerini değiştirdiğinizde kedinize gösterin onlar bulurlar çok mu küçük kediniz Karanlıktan korkmazlar gece görüşleri oldukça iyidir
eymenku Gün içinde evde dolaşmasına müsade edin kesfetsin yerlerini öğrenirse unutmaz merdivenden kolay inip çıkıyorsa boyu yetiyorsa gece de olsa da gündüzde olsa gider kumuna yapar tuvaletini bizimki de küçüktü bende gece üstüne basariz diye kapalı odada tutuyurdum ama kalmak istemedi tabi çok miyavladi önce kapısını açtık sonra yataga aldık derken bütün evi ele geçirdi hatta sürekli bana sarılarak yatmak ister benim kedim bebek olunca pabucu dama atılmış gibi oldu eşime çok düşkün değil kedi bana daha düşkün şimdi garibim koltukta bir başına yatıyor 😀
Zera Eger kapi kapaliysa miyavliyordur, hic hoslanmazlar cunku. Gece gorusleri cok iyidir. Kumu neredeyse oradan baska yere cis yapmaz alismissa. 10 senedir iki kedimle beraber uyuyorum ama pire sorunlari olmadi hic.