MelNilAdaMom Merhaba arkadaşlar, yazın villa da kaldığınız ve önereceğiniz Fethiye taraflarında ya da Antalya kalkan taraflarında villa var mıdır ? Önerilerinizi beklerim
hliony MelNilAdaMom villacım sitesinden bakabıkıraını biz balayınıda villacım dan ayarladık tatılimizide güvenilirdi her çeşit ev var villa var
bloommom MelNilAdaMom villacımdan kiralamıştık çokta memnun kaldım ama lokasyonu iyice araştırın bazen çok köy gibi bir yerde olabiliyor
MelNilAdaMom hliony oraya da bakayım teşekkür ederim 🌸, peki siz nerde kaldınız ve memnun kaldınız mı ?
sblakr MelNilAdaMom https://www.airbnb.com.tr/rooms/1287788186075207889?fbclid=PAY2xjawJmepJleHRuA2FlbQIxMQABpzS3LBL7l6JZPenz1ihmM7X18nB40TZIFOFOgJM8W9ula-BmhKhsJ5R-5ley_aem_2jN-QEkBe8jEaIpGsyQ2-Q&_set_bev_on_new_domain=1744411434_EANDE5MzQ1NWVlMW&source_impression_id=p3_1744411435_P3_1K4SkbpSjzTCf
sblakr https://www.airbnb.com.tr/rooms/1287788186075207889?fbclid=PAY2xjawJmepJleHRuA2FlbQIxMQABpzS3LBL7l6JZPenz1ihmM7X18nB40TZIFOFOgJM8W9ula-BmhKhsJ5R-5ley_aem_2jN-QEkBe8jEaIpGsyQ2-Q&_set_bev_on_new_domain=1744411434_EANDE5MzQ1NWVlMW&source_impression_id=p3_1744411435_P3_1K4SkbpSjzTCf
MelNilAdaMom sblakr süper görünüyor bi bakalım bütçemize göre değerlendirelim inşallah 🥰 çok teşekkürler 🩷
sblakr https://www.airbnb.com.tr/rooms/1287788186075207889?fbclid=PAY2xjawJmepJleHRuA2FlbQIxMQABpzS3LBL7l6JZPenz1ihmM7X18nB40TZIFOFOgJM8W9ula-BmhKhsJ5R-5ley_aem_2jN-QEkBe8jEaIpGsyQ2-Q&_set_bev_on_new_domain=1744411434_EANDE5MzQ1NWVlMW&source_impression_id=p3_1744411435_P3_1K4SkbpSjzTCf
sblakr bloommom EVET KESİNLİKLE MERKEZİ KONUMDAN YANİ OVACIKTAN KİRALAMALISINIZ DİĞERLERİ DENİZ VE MERKEZ E ÇOK UZAK KALIYOR VE ÇOĞU RUHSATSIZ VE KAÇAK ÇOK SAĞLIKLI OLMAYABİLİR
Hayallerhayatolsa MelNilAdaMom yok ben tam kendisinde yaşıyorum 🤣 Ya kusura bakma limon sıktım postuna beni linclediler çok bilmişler komiğime gitti öyle yazdım Villa konusunda
bloommom MelNilAdaMom seydikemer de kalmıştık çokta güzeldi ama heryer uzaktı arabanız varsa çok rahat edersiniz
inscnmya MelNilAdaMom tam olarak üzümlü diye geçiyordu sanırım. 5 gün kalmıştık geçen yaz villa ayışığı. Aşırı memnun kaldık harika bi ev sahibi vardı. Msj atardı ekmeğiniz var mı suyunuz var mı ne eksikse söyleyin ben temin eder kapıya asarım. Evde siz sadece bebeğe dikkat edin havuzdan Allah korusun başka bi şeye gerek yok demişti.
MelNilAdaMom inscnmya yaaaa çok güzel böyle ilgili alakalı olmaları , burayada bakayım değerlendireyim inşallah, teşekkürler yorumunuz için 🌸
MelNilAdaMom sblakr ay bu çok önemli bizde oraları pek bilmiyoruz hem tatil yapalım sonrasında gezeriz görürüz düşüncesindeyiz, tabi ki konum merkeze yakın olursa bizim için çok daha iyi olcaktır
ikiprensesbebiss sblakr sizinkiler merkeze yakın mı bide site den kiralama ile bizzat sizden kiralama farkıvarmı
3oglanannesi MelNilAdaMom villa vaktinden kiraliyoruz biz normalde.ama bu yıl fiyatlar çok artmis .bizde bakıyoruz bulamadik hala….fethiye güzel ama cidden.kayakoy ovacik..denize uzakligina bakın.kas kalkan çok dağlık mesela.
MelNilAdaMom 3oglanannesi evet o tatafalr çok dağlık olduğu için çok yanaşmıyorum ama bi ihtimal orada olabilir belki diyoruz, ve fiyatlar cidden çok artmış umarım bütçemize uygun güzel ve güvenilir bir yer buluruz 🥰