1alpercocuk betulergl emeklemeden yürüyebilir canım endişelenme. Kilosu fazlaysa da geç emekliyo yada es geçiyor o aşamayı. Ha birde yerde uzun vakit geçirsin mümkünse. Takılma lütfen her bebek bir değildir her biri özeldir
betulergl Muhammedmiracinannesi valla kmarkadasimun kızı maşallah 9 ayına yeni girdi yürüme arkadaşına falan tutunup yürüyor kendi kalkıyor onu görünce diyorum ee benimki😀
Kzk betulergl oğlumda hep süründü 10 aylık şimdi 10 gündür falan emekliyor yine bile hızlı olmak istediğinde sürünerek gidiyor
Smyetugra 1alpercocuk doktor öyle söylemişti bende ondan duydum dönmek falan evet olabilir ama emeklemek şart değil öyle olsa zaten bütün çocuklar önce emekler sonra yürürdü ama emeklemeden yürüyen bir sürü çocuk var yani kafaya takılacak bir durum değil onun için söyledim
zeytinlikek betulergl emeklemek için biraz daha vakite ihtiyacı olabilir zaten bazı bebekler emeklemeden yürüyorlarmış, yere koyuyor musun vakit geçirmesi için? Ben bolbol koydum mesela önüne dikkatini çeken ışıklı sesli oyuncaklar bırakıyordum
cemaltunam betulergl aman canım sagliklari yerinde olsun da var geç emeklesinler var geç yurusunler güç olmasın da başka ne isteriz ki değil mi.
Bebegimucizem betulergl dediğim gibi kiloyla alakalı değil bel boyun bacak kasları hepsinin yeterli oranda gelişmesi güçlenmesi lazım emeklemek için. Ha şart da değil emeklemek yürür belli direk