H_S_FS Kızlar doğum yardımı başvurusunda bulunan var mı ben başvuru yapamıyorum çocuk ekle diyorum çocuğun bilgilerini yazamıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum yardım eder misiniz
12betul H_S_FS 2025 den önceki çocukları eklemiyor . Onun dışında ekle ti tıkladığınızda sayfa atıyor ise sistemden dir ben de de kaç defa oldu en son tekrar yapa yapa onayladı
asilburcu H_S_FS yazılım güncelleme varsa yapın Google chrome de güncel olsun bana böyle söylendi yaptım oldu talepte başvuru yerinde ama e devlet üzerinden bakınca gözükmüyor öyle değişik Birsey işte
mihriban56 Çocuk bilgilerini başka uygulamadan tc sini yazıp kopyala yapıstır yaparaktan girin siatem atıyor ben bu sekilde yaptım isim vs tek tek kopyala yapıştırla doldurdum
H_S_FS Taftafgiller canım bende bilgisayar dan yaptım oldu teşekkürler sonuç acaba ne zaman açıklanacak bilgin var mı
Taftafgiller H_S_FS Bende bilmiyorum canm 15 gün sonra diyordu burdan biri ama emin değilim etrafımda ki herkes hemen sonuçlanır diyor
Prenses_annesi04 Eymencvk peki sonucuna nerden bakcaz nasıl takip edcez bende başvuru yaptım ama süreç nerden devam ediyor bulamadim