berivankandemir Merhaba kızlar bebeğim 1 yaşında balık yağı kullanacağım önereceğiniz güzel marka balık yağı var mı
Kizannesi1823 berivankandemir En iyisi olsun diyorsan tek tavsiyem möllers iki çocuğumda da kullanıyorum biraz pahalı ama emin olun değer
Bebee berivankandemir Möllers tutti frutti kullanıyoruz içeriği sağlıklı olan tek balık morina balığı bu marka da var
kimbumadam berivankandemir Möllers tutti frutti 🌼 Açıldıktan sonra dolapta saklayın ve 3 ay süresi var. Az ölçek verdiğimiz için her türlü yarısından fazlası kalıyor .. isterseniz başka bebişle paylaşın ya da kendiniz de tüketin benim ilk aldığım çöp olmuştu o yüzden söylim dedim🙈
berivankandemir Kizannesi1823 güzel kilo aldırıyor mu bebeğim erken doğdu kilosu biraz geride 4 gün sonra 1 yaşında doktor başlayabilirsin dedi
berivankandemir Kizannesi1823 güzel kilo aldırıyor mu bebeğim erken doğdu kilosu biraz geride 4 gün sonra 1 yaşında doktor başlayabilirsin dedi
Kizannesi1823 berivankandemir berivankandemir kilo aldırmıyor ben faydalı olduğu için kullanıyorum pek balık yemiyorlar çünkü malum yazin balıkta tüketmiyoruz
Onder53 Balık yağlarının iştah açtığı ile ilgili bilimsel veriler yok. Ayrıca Möllers de ki EPA VE DHA oranı düşük . Daha yüksek İfos onaylı markalar mevcut .