Deletedmom5151 elektrikli süpürge almayı düşünüyorum aşırı pahalı bisey almak istimiyorum hangi süpürgeyi kullanıyorsunuz biyere sorduk stilevs önerdi türk maliymis 700 Watt ama ben almadım sorayim alayım dedim herkese
OptimusPrime Deletedmom5151 grubdig aldık dehşet çekiyor. 😊 hepsi buradadan aldık 500 tl çok memnunum. Toz haznesi var filtreleri vsr hepafiltreli önerim
Kbraugur Deletedmom5151 philips marathon yada powerpro serisi öneririm ütüde ve süpürgede philips der tek geçerim😂
Utom Deletedmom5151 philips maraton serisi çok iyi. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi süpürge ve ütüde philips bence en iyisi. Eşim süpürgeyi o kadar beğeniyor ki hep o yapmak istiyor 😀
Ozlemdursun16 Benim süpürgem fakir veyron ve çoook memnunm maşallah kayınvalideme komşularıma hep önerdm aldılar onlrda memnun. Tabiki elektronik şans işi ama
OptimusPrime Deletedmom5151 Grundig VCC 7870 A 750 Watt HEPA Filtreli Elektrikli Süpürge Mor bu smi tereddütsüz alabilirsin. Borulardı sapasağlam
Deletedmom5151 Twinkle bize de aybiurune göstermişti benim evdeki 1500 Watt ama memnun kalmadım o yüzden tereddüte kaldım çekim gücü az gibi geldi de