merveaslanb alpismom2309 alpismom2309 baya şişti. Doktorun verdiği kremleri kullandık eldivenle pansuman yaptık. Karton bardak koyduk. Banyoyu kısa bir süre sonra yaptırdık diye hatırlıyorum.
bidebayilistersenferiya alpismom2309 biz klipsli yaptırdık eve gelir gelmez yıkadık sadece kantaron yağı sürüyoruz dikişi de yok ama şişti baya normalmiş
nursnmh alpismom2309 2 ay 10 günlükken yaptirdim 1 saat sonra anestezi etkisi gecince canı cok yandi agri kesici verdim Dr verdig kremi kullandim 3 gün biraz zor geçti sonra her altini actigimda havalandirdim zeytin yağı ile masaj yaptim 1 haftaya hic birsey kalmadi
lumoss 4 aylık oğlum 2 gün önce sünnet oldu. Şişlik falan yok henüz ama doktor şişlik morarma olabilir normaldir demişti. 3 gün sonrada yıkayabilceğimi söyledi henüz yıkamadım bekliyorum. Şuanlık yolunda herşey
isonmez Evet bizim bebiş de 1 hafta önce oldu şişlik vardı biraz indi birkaç gün sonra etrafı kabuklanma yapmış gibi görünüyordu duşta yumuşayıp soyuldu kendisi. İlk duşu da sargıları çıkıp pansuman yapıldı diğer gün yaptırdık
lumoss Bir numara büyük bez kullanıyorum ve bez dğeişimi sonrası antibiyotikli krem sürüyorum yaptıklarım bunlar ekstra dönmemesine falan dikkat ediyorum okadar
alpismom2309 lumoss ağrı kesici fitil veya şurup kullanıyor musunuz peki sanki ben vermeyince huzursuzlanıyor gibi bugün 3 gün oldu
alpismom2309 merveaslanb ben de şuan aynısını yapıyorum bardak pansumanını eldivenle aynı şekilde inşallah toparlar ama ilk yapıp verdiklerinde de şişti normal mi ki
merveaslanb alpismom2309 valla aşırı ama aşırı şişti sanki balon gibi şişirmişlerdi geçiyor iniyor hepsi zamanla normal merak etme
lumoss alpismom2309 fitili hastaneden çıkadan yaptılar evde şurup kullandım . İlk gün bayağı huzursuzdu ama şuan daha iyi arada huzursulanıyo ama ağrıdan mı yoksa başka bi derdi mi var çözemiyorum o yüzden şurup vermiyorum artık. Ağrısı olsa hep ağlar diye düşündüm. Sürekli şurup vermekte iyi değil o yüzden bi süre vermiycem çok ağlarsa uzun süre ozaman veririim.
omer47 alpismom2309 doktor her çocuk huzursuzlandiğinda her 5 dkda sadece bir damla ağır kesici verin demişti
isonmez Evet şişlik morarma hafif kanama normal demişti doktor bize fitili sadece ilk gün yarım yarım iki kez kullandık ertesi gün de şurup verdik başka da bir şey vermedik biz
alpismom2309 lumoss ben de aynı bu şekilim acaba başka bi şeyi mi bar ağlıyor ağrısı mı huysuzlanıyor korkuyorum öyle olunca da ne yapacağını şaşırıyor insan
BortcecineG Banyo ertesi gün yaptırmıştım. Şişlik ve morarma oluyor korkmayın geçiyor sonra . Kalın gazlı bezle kremleyip kapattık. Doktor normal şekilde devam edebilir dedi. Calpol vermiştik ilk gün sonra vermedim ben.
lumoss alpismom2309 evet ya bide sünneten sonra daha huzursuzlaştı gülmeleri falan azaldı acaba çok korktu da bilinçaltıma mı yerleşti o korku diyorum ama daha çok küçük aklında kalmaz heralde 🤔