mbabygirlm Kızlar bir anda ne olduysa bardak kırıldı ve kızımın ayağının üstü kocaman açıldı. Bir kızım daha var ve eşim kayınbabam görümcem yanında gitti. Gözümün önünde bir anda oldu. Bundan sonraki sürecimiz nasıl geçer bilmiyorum ve ben çok üzgünüm
lceLady mbabygirlm Cok hizli iyilesiyor merak etmeyin Benim ufakliginda rende ile ayagi kesildi ortadan ikiye ayrildi bacagi. Hemen bezi alip eti birleştirdim dogruca hastaneye. Ömrümden ömür gitti o yol bitmedi. Hemen dikiş atilir. Küçük olduklari icin cok cabuk iyilesiyorlar ve iz kalmiyor Gecmis olsun
mbabygirlm lceLady kaşı yarıldı. Yanağı yarıldı. Şimdi ayak yarıldı. Allah beterinden korusun buna da şükür
Beyzaveduru Geçmiş olsun. İyileşince iz kremine başlarsınız. Dikişker tutsu önce. Çok can sıkıcı oluyor ama Allah beterinden korusun
lceLady mbabygirlm Çünkü küçük savunmasiz olduğu icin hastane polisi devreye giriyor şahsen bizde oyle oldu Hastaneye gittim polis basimda bekledi dikis atildi ordan karakola ve savci ile görüştüm ifade verdim. Olayi öğrenmeye çalışıyorlar siz kasitlimi zarar verdiniz diye
Nacafa mbabygirlm adli vaka olarak giriyor doktor sisteme ondan dolayı ifadeniz alınır çocuğa kasıtlı olarak zarar verip vermediğinizi anlamaya çalışırlar ve büyük ihtimalle eşinize sizden şikayetçi olup olmadığını da sorarlar