Avent Pınar devam sütü kullanan anneler varmı oglum bir yasına girdi yurt dısındakı arkadasım bana neden hala formül mama verıyorsun ? Süt ver dedi benim de aklım karıştı ikisinin yeri ayrıdır tabiki ama kullanan varmı
3kedili2bebekli Avent devam sütü sadece tatlandırılmış süt başka bir şey değil eğer devam sütü verirseniz bebeğinizin kan değerleri bozulur ve iştahsızlık başlar bagirsaklarina da dokunur ama mama konusunu doktor kilosuna göre biraktirabilir
Karanirem Avent maam protein tozu gibi düşünün bi çok vitamin var diğerinde sadece süt proteini mevcut
Avent araskusum ben baktım farkli ama merak ta ettim kullanıp yarayan varmı yani örnek verıyorım kullandım kilo aldı yada boy attı yada kabız oldu her cocugun gelişimi farkli ama denesemmi de dedim süt kansızlık yapıyor boş kalori ayy kafam karıştı yani😂🥰
dusgezgincisi 3kedili2bebekli kan değerleri ne diye bozulsun sonuçta yaşını almış bir bebekten bahsediliyor. Günde bir bardak sütten ne olabilir. Sizler nasıl büyüdünüz. Yeni nesil anneler Google anneler
Avent dusgezgincisi ayy ne kadr verdiniz günde merak ettim bende aldım bugün ama karamsarım formul mamayı sadece gece veriyorum yada uykuya dalmadan
3kedili2bebekli dusgezgincisi ben sütle buyumemisim çünkü sütün iştah kestiğini kansızlığa sebep olduğunu 29 sene önce bile bir doktor anneme söylemiş sağolsun 3 yaşında tanismisim sütle ayrıca anı bebek ölümleri azaldiysa bu yeni nesil dediğiniz anneler sayesinde azaldı bir şeyleri doğru yapıyoruz demek ki
araskusum Avent gıda mühendisi bir anneden dinledim devam sütlerinin çok şeker içerdiğini o yüzden kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi 😊
dusgezgincisi Avent ben gündüz formül gece de devam sütü veriyorum evet kabız oldu ama onun dışında şuanlık sıkıntı yok gibi 🌸
dnzdnzdnz Avent bizim içtiğimiz sütler bile nasıl süt Allah bilir o eskidenmiş. Annem de inek sütüyle büyüttüm sizi dedi ama ne bileyim mama en temizi heralde
Avent dnzdnzdnz ben de aynı fikirdeyim şimdi aşırı kimyasallara maruz kalıyor inekler kafam çok karıştı o yüzden fikir almak istedim tecrübeli annelerden😅😅
Avent araskusum ayyy tadıda öyleydi kız bende baktım neyse dökerim onu ufak almıstım ben mamadan devam
3kedili2bebekli dusgezgincisi sadece sütle değil tabi ki bir çok sebebi var ama 1 yaş öncesi evet tetikleyici o zamanlar küçücük bebeklere de süt veriyorlarmis 1 yaşı geçince sütü yetmeyen direk inek sütü veriyormuş su anki bir çok insanın yaşadığı mide problemlerinin bağırsak problemlerinin temelinde küçük yaşta fazla süt tüketimi pirinç unu nişasta tarzı şeyler yatıyor yani