azraarzu Tarıt kartları D&R gibi kitap satan yerlerde var arkadaşlar veya İnternet üzerinden sipariş edebilirsiniz. Videolardan bakarak öğrenmesi kolay . Biraz da kendinizi verdiniz mi öğrenmek çok da zor değil. 500 TL pahalı para ile baktırmayın öğrenin =)
ozlemack Zehraonur İstanbul’da sanırım kendisi arıyorum bakıyor öncesinde isim yaş burç atıyorum wpden bigün bakmak isterseniz aklınızda bulunsun ben her baktırdığımda her şeyi söyledi
azraarzu buglemasya sizin konu ile ilgili baktığımda haber bekleyeceğiniz konuda bir kişinin özellikle bir erkek figürünün biraz dürüst olmadığını gösteriyor fakat ne yaparsa yapsın sizin için olumlu yönde değişiklik olacak sorunuzun karşılığı olarak Güneş kartı Açıldı bu kartı Beklediğiniz işin durumun olumlu olacağını bize gösteriyor sevgiler
buglemasya azraarzu aa şimdi gördüm bi iş için araya birkaç erkek soktum ama birine gerçekten güvenmiyorum. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Onun ipi ile kuyuya inmem çok teşekkür ederim şaşırdım böyle nokta atışı beklemiyordum.
alikaspain Arimayaa evet tarot baktırdım 1000tl verdim zaten ne var ne yok kadın anlatiyor sonra ne isterseniz soruyorsunuz
Arimayaa alikaspain sizin neleri bildi mesela bu kişinin 6. Hissimi yoksa varlıklarımi var? Birde nerede acaba sehir olarak