Zuzu35
[bilinmeyen] kararma geçiyor canım ama bozukluktan kastın ney bilmiyorum ama bende hiçbir değişiklik olmadı vajinamda görüntü olarak sadece dikiş izim var oda çok hafif
123456
[bilinmeyen] nasıl değişik canm sarkma gibi falan mı
alihakan
[bilinmeyen] benim de dikişim düştüğünde aynadan baktım ve şok olmuştum bu benim mi demiştim 😂 tipi kaymıştı bozulmuştum bayağı şu an doğum uapalı 3 buçuk ay oldu eski halinde düzeldi yani sıkma canını
Mltmokty
[bilinmeyen] canım doğumumu stajyer nöbetçi doktor yaptırdı ve altımda 35 tane dikiş vardı makatıma kadar kesti beni eşim görmeyeyim diye pansumanı hep kendini yaptı ilk bir hafta sonra işe gidince ben ablama yaptırdım birgün ablam ağlamaktan bana pansuman yapamadı sonra kendimi aynanın önüne attım ve korkunç bi manzarayla karşılaştım hiç geçmicek sandım bugün bebeğim tam 2 aylık oldu inan ki eskisi gibi olmuş vajinam rahim kendini yenileyen bir organ hiç takmayın kafanıza sadece biraz zaman 🌹
Buketvebade
Canım duygularıma tercüman olmuşsun ilk zamanlar bende pansuman yapmak için baktım ki ne bakayım resmen safti kaymış derler ya 😁 😁 😁 bir taraf şiş diğer taraf uçmuş resmen düzelene kadar eşimden sakladım düşün adam bunu görürse boşanma sebebi dedim 🤣🤣🤣işin şakası tabi bu inan geçiyor ve aynen eski haline dönüyor
Nazly
Benimde dikişler kötü durumda 31 gün oldu dediğiniz gibi şiş bir tarafı ve hala acıyor az önce baktım dikişlerden ikisi morarmış nasıl geçecek bilmiyorum 😔
Mrymrn
[bilinmeyen] hic moralini bozma cnm zamanla eski halini alıyor bosuna uzma kendini
Buketvebade
[bilinmeyen] yok canım eskisi gibi oluyor hiç dert etme 😊
Kuzeynep
Tamamen iyileşene kadar bir daha bakma aynı eskisi gibi olucak hiç merak etme 🌸
Deniz34
[bilinmeyen] bende 23 gün oldu Doğum yapalı aynen senin gibi bende baktım dikişlerime Doğumdan 1 hafta sonra senin dediğin gibi iç dudakların arası açılmıştı yukarı doğru baya yine bakıyorum ara sıra banyodan çıkınca gerçekten bende korkuyorum acaba genişleme felan da oldumu eski haline döneceğinden umudum yoktu şimdi bu yazıları görünce sevindim😂😂