rsrs Asiyi yaptirdiktan sonra yan etkileri oldumu biz ucuncu ayi doldurduk sabahtan neri bir halsizlik ve iyku hali var normalmi ?
mutlukoala rsrs dün bexsero 2. Doz oldu bebeğim. Gün boyunca iyidi ama akşam baya halsizleşti durgunlaştı. 37.5 oldu ateşi 4 cc calpol verip yatırdım. Sabahına hiç bi şeyi kalmamıştı
hndathn rsrs nımenrıx birşey yapmadı bexsero ilk doz birşey yapmadı ama bexsero nun 2.dozu kızımı mahvetmiştı ınatcı yüksek ateş kusma 3 gün kendıne gelemedi
likeli rsrs normal. Bexsero olduysa ateş de olabilir. Aşı yerinde ağrı huysuzluk olabilir. Calpol verebilirsiniz. 2 gün içerisinde geçecektir. Büyüdükçe yaşadıkları yan etki azalıyor.
mutlukoala mutlukoala 4 cc diyorum çünkü kilosuna göre hesaplanınca öyle oluyor. Dr muz hesapladı internetten de bakabilirsniz kiloya göre doz hesaplamasına
mysohn7 Bizde aşı sonrası biraz ağrılı geçmişti huysuzluk ateş aşı olduğu bölgede kızarma tabi her bebekte farklı yan etkiler gösterebilir ateşi yükselmediği sürece korkulacak durum yok
rsrs likeli evet bexero ilk doz hic hali yok durgun huzursuz bir cay kasigi calpol versem iyi gelir mi ?
mutlukoala rsrs 3.75 cc çıkıyor hesapladım. 4cc ver işte şırıngayla ama ateşi çıkarsa. Vücut şu an savaşıyor ve savaşmasına izin vermelisin. Ateşini takip et 37.5 38 gördün mü verirsin ilacı
likeli rsrs kilosuna göre doz ayarlamak gerekiyor. İnternette vardır sanıyorum. Ona bakarak verin calpolü bence. Ateşi çıkmasa da aşı sonrası 24 saat boyunca 6 saatte 1 calpol verdim ben bexsero sonrası. Doktor öyle tavsiye etti.
likeli elftty bexsero öyle maalesef. Son dozu 13. Ayda oldu kızım onda problem yaşamadık. İlk 2 doz zordu.
likeli elftty normal muhtemelen aşı yeri ağrıyordur. Kızımda 2 gün sürmüştü o huysuzluk hali. Aşı sonrası hiç durmadığı için slingte taşımıştım ben tüm gün ancak öyle sakinleşip uyumuştu biraz.
Baharttttt 15 aylık bugün nimenrix oldu 1 buçuk saat sonra ayaktayken çığlık çığlık ağlamaya başladı aşı yerinde ağrısı oldu çok calpol verdim şimdilik iyi inşallah başka bişey olmaz