potter34 Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrr. Pazar günü oğluma doğum günü yapacağız aksam çayı gibi 18:00 ‘de. Aklımda sadece havuç tarator, çiğköfte ve boşnak böreği Baska ne yapılabilir? Resmen dondum aklıma hic bir sey gelmiyor pastamız vs her sey hazır bir tek menü kaldı yardımlarınıza acil ihtiyacım var
potter34 [silindi] sigara böreğine gerek yok değil mi? Kekte gereksiz gibi geliyor. Elmalı kurabiye olabilir diye düsündüm su anda siz kurabiye yazınca
[silindi] potter34 boşnak böreği varsa sigara böreğine gerek yok. Evet pasta olacağı için bence de kurabiye 😊 sarmaya vakit kalmazsa şehriye salatası kuskus salatası gibi bir şey de olabilir 😊
bozkurtaybk potter34 makarna salatası sigara böreği yaprak sarma poğaca tatlı-tuzlu kurabiyeler olabilir
byzyldz potter34 pizza poğaça, sarma, elmalı kurabiye, patates salatası ya da yeşil mercimekli salata ya da şehriye salatası
Esrbruck Oğlumun iki yaş doğum gününde yaprak sarması, makarna salatası, poğaça, su böreği,kurabiye pasta klasik zaten fikir olması için yazdım bizde saat 5 te yapmıştık doyurucu olmuştu 😊
Momys1 potter34 Bizim böyleydi sarma mercimek köftesi poğaça kurabiye cupcake börek pasta maketti kendim orman meyveli yaş pasta yapmıştım