Merveeofs Önceden ağrı nedir bilmezdim doğumdan beri (3 yıldır) mahvoluyorum ağrıdan.. bel, karın, bacaklar, dizler.. sizin bu ağrılara çözümünüz var mı 🥲
Duyulurum Merveeofs ağrı bantları denediniz mi hiç? Ve ağrı kesicilerden mutlaka destek almak lazım eğer böyle dayanılmaz ise. Benim çok ağrım oluyordu ama ikinci doğumdan sonra bir süre hiç ağrım olmadı şimdi oluyor ama dayanılmaz değiller.
niluna Merveeofs bende tam tersi oldu çok rahatım artık şükür🥰magnezyum iyi geliyormuş ağrılara ilaç kullanmak istemiyorum derseniz
SerenGltkn Merveeofs ben de doğumdan önce aynıydım senelerce çektim bu ağrıları. regl olduğum gün hayatım kayardı. Doğumdan sonra bıçak gibi kesildi. Çok şükür
Merveeofs Hilalasoglu benim de bugün başladı kızın da hastane işleri var valla perişan oldum.. özel gün çayı falan vardı bir ara dikkatimi çekmişti onu mu alsam diye düşündüm dışarıdayken
Merveeofs Duyulurum yokk hiç denemedim ilk defa duydum şu an ağrı bandını 🫣 yani aşırı dayanılmaz değil ama canımı acıtacak da seviyede yani..
Duyulurum Merveeofs ben özellikle dışarı çıktığımda kullanıyordum ağrı bantlarını, baya rahat ediyordum. Gratisten alıyordum. Ama eczanelerde de oluyor.
Merveeofs niluna ayy maşallah 🪷🪷 yani zaten migrenim olduğu için sürekli ağrı kesicilerle yaşıyorum onun dışında pek kullanmak istemiyorum magnezyumları deneyeyim vardı kullanmayıp kenara kaldirdiklarim
Merveeofs zehrosb kız bugün disaridaydim baya yürüdüm eve geldim şimdi felç gibiyim hareket edemiyorum resmen