Hanımlar iç yırtıktaki dikişler sonraki ilk 3 ay da tempolu bir şekilde yürür veya spor yaparsanız kanama olur mu? Ben 48 günde 3 gün birer saat tempoli yürüyüş yaptım, hafif kanama oldu, benim bu arada yırtıklarım var hani bu vajinanın ic dikişlerim fazla, daha sonra 2 ay 15 günlükken bebeğim 15 dakika tempolu yürümek istedim. Yürüdüm önce hafif hafif kan geldi pembemse daha sonra tam rahmimin içimden böyle rengi koyu kan geliyor hatta çişimi yaparken bile o bölgeden geliyor yani İlk başta kırmızı kan geliyor sonra çiş geliyor. Bunu kadın doğum uzmanına gittim önce rahmime USg ile baktı ve rahmin toparlanmış hiç parça falan da yok gayet iyi dedi, sonra alttan mımuayen yapmak istedi ama ben korkuyorum dedim. Doğumum kötü geçtiği için çok zor bir doğum yaşadım, eline kayganlaştırıcı bir şey sürdü ve iki parmağına baktı dedi ki rahim duvarın yırtılmış dedi iç dikişlerim var dışarıda çok dikişin yok dedi ve bu kanama da dedi mens kanaması yani adet kanaması dedi korkulacak bir şey yok dedi. Ben yine de korkuyorum Hanımlar yani adet olduğum zaman biliyorum nasıl adet olduğumi kadın da çok güvenilir uzman bir doktor bu sorun olmaz dedi yani hani bu adet kanaması dedi bana. Neyse kanamayı çok ciddi ya olmadı acaba 2,5 ay olduğu için mi