Emiralpmoms Arkadaslar prima kullaniyorum dogdugundan beri fakat sizdiriyo hmde cokk oda bende hrlak olduk geceleri islak uyanmaktan ben ust degistirmekten oda islak kalkmaktan sizler hangi bezi kullaniyosunuz??? Oneri istiyorumbu konuda
Ikrazumra19 Emiralpmoms prima sizdiriyorsa baska bezler kim bilir ne yapar emiciligi en yuksek prima bende 19 aydir kullaniyorum bir kere sizdirmadi🙄 sasirdim
ybk2019 Emiralpmoms primsla premium care kullanıyorum gerçi hepsini denedim ama hiç sizdirmadi 6, aydır acaba numarası büyük geliyor olabilir mi? Bez de e bebek baby me denedim geçen oda çok iyi.
Emiralpmoms Ikrazumra19 canim benn buyuk oglumada kullandim prima ben sknti yasamadim ama bu 3 pakettir mahfolduk yaniii oglumda
Deletedmom_297 Ikrazumra19 bende 19 Aydır kullanıyorum premium sızdırdı pamukçum bıraktı aktife geçtim 3 kere sızdııı daha da problem yaşamadım yanlarındannn gerinceee sızmıyor primasız asla cok güzel
Emiralpmoms ybk2019 cok besleniyo sivi tuketiyo ondanda olabilir mi? Acaba dedim 13 aylik 6 no kullaniyorum
Defneannesi_ Emiralpmoms Prima sızdırdı demenize çok şaşırdım ben doğduğundan beri Prima kullanıyorum çok aşırı kaka yapınca ve civiksa kakası o zaman sızdırdı sadece yoksa hiç sızdırmadi. Siz bol mi bağlıyorsunuz acaba bezi
Emiralpmoms Defneannesi_ canim 3.de bagliyorum onuda denedim internette kimse memnun degilll herkez yazmis bende size sasiriyoruk sizdirmiyo demenize 😮😮
Defneannesi_ Emiralpmoms sanki aynı bezden bahsetmiyoruz gibi 😄 internette herkes memnun benim gördüğüm demekki farkediyor bebekten bebeğe ☺️
[silindi] Emiralpmoms Ben molfix kullanıyorum akşam 8 de bağlıyorum sabah 7ye kadar taş gibi oluyor bez çişten ama sızdırma yok. Acaba numarası mı uygun değil bebeğinize çünkü prima da kötü diyemem ben sadece içeriği temiz olmadığı için kullanmıyorum.
Singlemom Emiralpmoms bende Prima kullanıyorum hep hep kuru altı.şaşırdım şuan küçük geliyo olabilir mi
inci_cinar Bende hep prima kullandım hem oğlumda şimdide kızıma kullanıyorum henüz daha sızdırdığını görmedim acaba sizin bebeğe küçük mü geliyor
Nyr195 Emiralpmoms prima sızdırma kesinikle yapmaz .siz bezi ya büyük yada küçük dar alıyorsanız oyuzden böyle sıkıntı yaşamışsınızdır. Bedenine kilosuna göre alın .