Hayatımın çoğu dönemi kilo alıp vermek ile geçti maalesef. Lise dönemlerimin bir kısmında aşırı zayıfken sonrasında kilolu birine dönüştüm. Ortaokuldan lise 2ye kadar spor ile ilgilendim voleybol,atletizm gibi. Ciddi anlamda sıkı eğitimlerimiz oluyordu , her gün kar kış demeden mutlaka belli bir saatte aralıksız 1 saat koşu antrenmanlarımız oluyordu , sonrasında voleybol derken günüm o şekilde geçiyordu. Bir süre sonra sporu bıraktım ve inanılmaz derece de kilo aldım , 30 kilo gibi. Tekrar diyet spor derken yine eski kiloma düştüm evlendim hamilelik doğum emzirme derken yine kilo aldım. İnanılmaz inişli çıkışlı bir kilo döngüm var ve buna dur demek istiyorum. 3 4 gündür dikkat etmeye çalışıyorum, günlük rutinlerim var fakat akşam yemeği ve sonrası bende kopuyor. Akşam yemeği ve sonrası için bana ne tavsiye edersiniz ? Yani kendimi nasıl durdurabilirim ? Bu durumdan çok yoruldum , gün içinde herşey çok güzel gidiyor akşam yemeği ve sonrasında dikkat etmememe rağmen az da olsa eksi görüyorum ama ben akşam da düzene sokmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ?