Benvebebegim Doğum yapalı 20 ay oldu. Doğum öncesi 3 gün yoğun yoğun gelirken artık 1 buçuk gün orta seviyede geliyor sonrası lekelenme tarzıyla devam edip 5. Gün de bitiyor. Eskiye nazaran adet seviyesinde azalma oldu benim. Peki sizin nasıl ?
es26b Benvebebegim tam tersi çok yoğun kanamam oldu ilk 3 gün doğum yapalım 2 ay oldu benim erken oldum biraz
kuzeyselin Ben adet olamıyorum kız sen yine oluyorsun ahahshsh 10 ay oldu iki üç kez bi şey oldu ama adet mi anlamadım bile 😂 spiral taktırmıştım doğumdan 2 ay sonra o yüzden onun lekelenmesi oluyor zaten rutinime dönmeyi özledim valla :(
Benvebebegim kuzeyselin sizin niye böyle olmuş ki ? Lekelenmeler muhtemelen adettir. Sizde az oluyorsunuz demek ki. Bende eski rutini özledim böyle olunca resmen rahatsız oluyorum 🤦🏻♀️
Essra19 Benvebebegim doğum yapalı 2.5 ay oldu 4 gün önce regl oldum sanırım.3 gün çok geldi 4. Gün tamamen kesildi az az gelme olmadı bende.Korkuyorum acaba normal doğum yaptım vajinada yırtıklarım var içerde zor bı doğum yaşadım.onlarda mi bı yara veya başka bişey oldu . Sizin adetiniz de ilk. Adetiniz 3 gün gelip sonra tamamen kesilen gibi mi oldu.Normalde az as gelir kesilirdi şuan 4. Gün bı damla bile gelmedi.acaba diksi yerleimde mi bı şey var
CLEXAN06 Kızım şu an 21 aylık 13 aylıkken regl olmuştum doğumdan önce aşırı az kanamam olurdu hatta ilk iki gün hiç olmazdı üçüncü gün biraz olup biterdi ama şu an ilk günden 6. Güne kadar fulll 7 dede şıp diye kesiliyor