gizemaylam Bebeğim daha yeni 8 aylık oldu gün içinde sabah öğle akşam genel olarak neler veriyorsunuz anneler hangi meyve sebzeleri veriyorsunuz, ya da hangi tarz çorbalar veriyorsunuz
Zehrabaysan gizemaylam sabah yumurta omlet bazen irmik avakado vs öğlen tarhana çorbası tavuk çorbası ıspanak kuşbaşı etli kıymalı patates pirzola un çorbası sebze çorbası et suyunda patates vs akşamları da muhallebi ya da ne yemek varsa.Aslında özel pişmiyor biz ne yersek oluyor.Aralar da da muz.Ne yaptıysam yoğurt yediremiyorum.
nrmnnn Zehrabaysan ay aynı bizi anlatmışsın bizdede öyle 6 aylık ama biz ne yersek onada veriyoruz suyundan falan minik ekmekler batırıp irmik pirinç unu avokado yumurta hurma muz ne olursa patates yemeğini falan ezip veriyorum
Zehrabaysan nrmnnn evet zaten ona özel yapılanları beğenmiyor hanımefendi bizimkileri daha çok seviyor😀
nlnmtn gizemaylam benim de kızım 8 aylık 5 aydan beri ek gıdaya başladık her tarifimi yemiyor evet ama sabah yumurta (lorlu sade haşlanmış vs) labne avokado yoğurt muz bisküvi hepsi bir arada değil tabi ama bu tarz kahvaltılar yapıyor saat 2 gibi yemek yemeyi seviyor brokoli kapta havuç haşlayıp icin şehriye ya da irmik Kuskus haşlayıp kapta biberden yaptığım salcayla sos yapıp veriyorum yanında yoğurt çok seviyor Tavuk şehriye corpa Kabak minik doğrayıp üzerine kıyma yoğurt Ara da muz cicibebe ezip veriyorum akşamları da genelde kaşık mama yapıyorum hafif olsun diye bazen meyveli yoğurt bu tarz seviyor benim bebeğim ben de böyle devam patates haşlayıp kasarla rendelenmis sebzelerle karıştırıp pankek gibi pişiriyorum falan