Hediyemmm Kizim 78 gunluk ve yaklasiki 1 bucuk haftadr elini ağzına götürmeyi ogrendi engel oldugumda kiziyo agliyo bazen ellerink sariyorum bazende usanip rahat birakiyorum sizce normal mi elini emmesi agzina koymasi
Esdoel Hediyemmm ay önlemini al derim benim kız 32 aylık 2 ayından beri baş parmağını emer hala bıraktıramadım
FHKK Hediyemmm Ellerini tanıyor canım belli süre sonra oyuncakları kavradığı dönemde de oyuncakları ve bulduğu herşeyi alıcak ağzına 🤗
nzlkc Hediyemmm engellemeyin ellerini tanıyor benim bebeğimde 3 aylık oda yaklaşık iki haftadır ellerini emiyor
Aryalavinn Elini emerken çıkardığı salyalar ıslanan boyunluklar kıyafetler savaş halindeyiz ☺️☺️ 5 aylığız ya dişi kaşınıyor ya da ellerini tanıyor bilemedim 🤷♀️
bebegiminbesigicamdan nzlkc bebeginiz birseyleri tutabiliyor mu benim bebegimin elleri devamli yumruk tutamiyor daha
ankarahanimefendisi Hediyemmm tırnakları kesin törpüleyin ellerinide sık sık temizleyin benim bebeğim dördüncü ayına girecek çok seviyor parmak emmeyi oral dönemdeler gayret normal emme refleksi gelişiyor ve onu rahatlatıyor bu😋
nzlkc bebegiminbesigicamdan benim bebeğim 34 haftalık doğdu. Ellerini emiyor ama bir şeyleri tutamıyor henüz 😊
Hunilianne Hediyemmm bizde de aynı durum var. Engel olmamak lazımmış ama bi de iki yumrugunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince de sinirleniyor sapşigim Benim
ankarahanimefendisi Hunilianne benimkide öyle üzerini düzeltirken elimi yakalıyor hemen onuda ağzına çekiyor😀
Hunilianne ankarahanimefendisi oral dönem olduğu icin emecekler ama acaba ne zamandan sonra alışkanlık oluyor 1 yaş mi?
Yenianne7 Hediyemmm Bizim de öyleydi 10 aylık olduk parmağını emiyor o şekilde uyuyor. Bence çok tatlı. Önlem al diyenler oluyor ama ne yapabilirsin ki yani elini kolunu bağlayamazsın çocuğun. Bende emmişim 2. Sınıfa gidene kadar annemler bana neler yapmamış ama inatla sardıkları bezin üzerinden bile emmişim 🤣
ankarahanimefendisi Hunilianne bence bebeğinizin davranışını kontrol edin parmak emmeyi size karşı kullanmaya başladıysa alışkanlık ediniyordur bir yaşına gelene kadar azaltarak bırakmalı diye düşünüyorum çünkü büyüdükçe ilgisi alıgısı gelişip değişiyor daha farklı şeylere yönelmeli
Dk2017 Hediyemmm emmesi çok normal keşfediyor doktorumuza tanıştım engel olmayın eldiven takmayın kendi istediği sürece emer keşfeder dedi
OptimusPrime Hediyemmm ellerinin gelişmesi için tanıması için önemli bir gelişim hareketidir el emmesi. Zamanla azalacak hata birşeylrri tutmaya başlayacak olsa da arada yne yapacaktır endişe etmeyn engel olmayın. :)