arasfidan Merhaba , bebeğim 6 aylık ella hap kullanmak istiyorum eczacım kullanabilirsin dedi fakat sormak istedim. Emzirme döneminde Ella hap kullandınız mı? Bir sorun oldu mu? Acil destek lütfen
Asafsbn arasfidan Ella dan sonra 1 hafta emzirilmiyor bildiğim kadarıyla ertesi isimli hap 8saat sonra emzirilebiliyor doktorunuza yada eczacıya sormanızda fayda var 🌸
busmarin arasfidan kullanmak zorunda kaldım. Doktoruma sordum ilk sütünü sağ verme dedi o şekilde ilerledim herhangi bir sorun yaşamadım
meyrusunlu Ella ertesi gün hapı değil mi? Ben bir kez kullanmak zorunda kaldım 2.5 aylıktı bebeğim 5 gün emsirmedim sağıp döktüm sütümü çok fazla hormon geçiyormuş süte bence sizde kullanmayın
arasfidan Asafsbn eczacım tabiki ilaç süte geçiyor ama mecbur kalındığı zaman içebilirsiniz dedi. Doktoruma sordum henüz dönmedi şuan 2. Gündeyim içip içmemek arasında kalıyorum.
Asafsbn arasfidan riske atmak istemiyorsanız içmeniz gerekiyor bır süre de emzirme olmayacak sütun bir kısmını da sağıp dökmek gerekir
arasfidan miabel9 bu durumu riske atmak istemiyorum ya doktorumda henüz dönmedi, buzlukta stoğum var dönene kadar ordan vereceğim 😞
arasfidan asyaag içtim , doktorumda döndü ,ilk gün emzirmememi söyledi. Bende öyle yapıyorum şuanda sütümü sağıp atıyorum