uzumlukekinmom jasminegms benim oğlum da böyleydi bir aralar maalesef o zamanlar bi bagrismaya sahlt olmustu korkup ağlamış ben yanında yoktum . O zamanlardan beri daha yeni toparladık yanimizda yatıyor uyanmıyor . Belki sizinki farklı bir sebeptir bilemem . Öyle bir durumda olmuş olabilir gözden geçirin isterseniz .
miniksincabim jasminegms benim bebegimde çok hareketlenince acıkmış oluyor mamasını verince geri uyuyor hareketliligi duruyor
BirYudumAnnelik Gaz belirtisi , diş çıkarma reflü veya yatarken rahatsızlık Gece Korkuları ve Ayrılma Anksiyet olabilir mi acaba bir cok neden var aslında gözlemleyip anlamanız gerekiyor
jasminegms uzumlukekinmom eşinle biraz tartıştım acaba ondanmı bu aralar cok tartısıyorum aşırı ilgisiz hep telefondan oyun oynuyor işten gelince ymeek yer oyun oynar
uzumlukekinmom jasminegms ses yükselmesinden korkmuş olabilir bence gün içerisinde anneyiz hepimiz biraz fazla dozu kaciriyoruz bazen o sebeplerden de olabilir
uzumlukekinmom jasminegms kendini güvende hissetmeye başladığı zaman duzelir bu durum diye düşünüyorum .
seda2 jasminegms benim koca birde emziriyor musunuz kızım iki yaşında doğdu doğalı geceleri hep uyanır 5 dk 30 dk vs halada devam ediyor uykusuz bir çocuk
jasminegms miniksincabim gögsüm yara en cok gelen süt orda emziremiyorum ordan acaba acmı ama aksam yemegini verdim o gögsümden uyumadan önce emzirdim baya
uzumlukekinmom jasminegms eğer öyle hissediyorsanız da geceleri yatmadan yoğurt yedirin mis gibi uyur sabaha kadar 😁😁
miniksincabim jasminegms gece boyunca tekrar acıkıyorlar ses çıkarmadan doyurup tekrar yatırmaya çalışın şuan kızım gece acıkınca gözler açık değil ama sürekli bı hareket halinde mama verdiğim gibi sabit kalıp uyuyor
uzumlukekinmom jasminegms seni ne kadarcok anliyorum bilemezsin. Yazarken biraz endişeli yazdım terslerseniz diye ama içime doğdu herhalde . :)