albatross Özel menenjit açısı için bir doktor bir yaşını bekle diyor diğeri kızım 9 aylık şimdi yaptır diyor. Siz kaçıncı ayda yaptırdınız kafam çok karışık. 1 yaştan sonra iki doz bir yaştan önce 3 doz yapılıyormuş acaba 3 ay daha beklesem mi dedim
aysebb albatross 9 aylıkken başlamıştık biz. Yaşıda beklenebilir daha sonradan bekleyebilirdim dedim bende
badesmommy albatross bu size kalmış birşey ama ben olsam riske atmazdım. Her an birşey kaparsa vicdanınız nasıl rahat edecek diye süşünün bence
albatross badesmommy bir şey kaparsa diye korkuyorum tabi ama diğer taraftan da genelde evde ya da temiz havadayız acaba yaşını mı beklesem diye düşünüyordum sanırım yaptıracağım ama şimdi. Korkum ağır basıyor
aysebb dnzdnzdnz Yani maliyetli bir aşı bir doz daha eksik olurdu ama yinede erken yaptırmakta fayda var diye düşünüp yaptırdım bende. 9 aylıkken yani ama 12. ay beklenedebilir 2-3 yaşında yaptıran bile var tercih meselesi
albatross oylesinebiri__ her yaşa ve aya göre planlanabilirmiş sanırım. Keşke özel aşılarında diğer aşılar gibi net bir zamanı olsa.böyle her doktor farklı bir şey diyor 🙄
badesmommy albatross size gelen herhangi birinden de geçebilir hafif atlatılan birşey olsa risk alın derdim ama Allah korusun sonuçları çok kötü
albatross badesmommy risk grubu öğretmenler ve sağlıkçılarmış. Ben öğretmenim bu yol çalışmıyorum ama çevrem de öğretmen yaptırmak en iyisi olacak sanırım
oylesinebiri__ albatross bizim 7 8 ay yazıyor 13 aya kadar başka özel asi yok aynen her doktor farklı bişey diyor planlama kafa karıştırıcı
albatross oylesinebiri__ 13. Ayda hangi aşı görünüyor ki rota ve menenjit dışında özel aşı diye biliyorum. Evet çok karışık kesinlikle her kafadan bir ses çıkıyor