Mervealk Merhabalarr💐 katlanabilir,çift yönlü, sırt kısmı yatan bir bisiklet arayışındayım tavsiyelerinizi bekliyorum 🫶🏻
MimarAnne0 Mervealk baby plus panda bisiklet kullanıyorum çok memnunum ama sırt kısmı yatmıyor maalesef
daenerystargaryen Mervealk Ben Gardrops’tan almıştım. Yurtdışından getiriyorlar. Söylediğiniz her özellik mevcut. Işığı da var direksiyon kısmında. Ben çok memnumum. Neredeyse bir sene oldu aktif kullanıyoruz. Profilimde böyle bir posta fotoğrafını atmıştım bakabilirsiniz.
Mervealk Çok teşekkür ederim katlanıyorsa bakayım hemen. Asansör yok binada kimse olmadan çıkamıyorum resmen 😢
Mervealk adaaybike teşekkür ederim 💐evet bende onu gördüm globber mı prego mu diye düşünüyorum o fiyat bandına çıkarsam. Sizin tercih sebebiniz ne oldu globber neden almadınız
adaaybike Mervealk globberin koltugu donmuyor ve katlanmiyor araba bagajina sigmaz ayrica tentesinin ruzgarda acildiginj duydum o sebeple pregoyu aldim daha uygundu hemde fiyat olarak ustelik koltugu yatiyor da pregonun
Mervealk daenerystargaryen teşekkür ederim evet görmüştüm o yorumunuzu yazdım sayfaya şuan sizin modelden yok sanırım bakayım ne cevap gelecek 🥰