mina_tk Merhaba kızlar.17 günlük bebeğim var.Wee 0-6 ay damaklı emzik almıştım ama emmiyor her defasında öğürüyor.Bazıları nukun kauçuklu emzigini kimisi de philips avent öneriyor.Sizce hangisini tercih etmeliyim emzik önerisi olan var mı
Yorgunanne1 mina_tk bakkal emziği aldım tutmadı, ucı top emzk aldm tutmadı, avent aldım tutmadı, şimdi bibs aldım biraz tutar gibi. Emzikte bebeklern istekleri çok önemli herkes aventi övüyor aöa kesnlekle bebeğm ememedi.
Melek36 mina_tk ben avent kullandım. Öğürdü bir türlü emmedi. Sonra bibs emzik aldım sözde bütün bebekler emiyormuş diye ama bibs emziği de ısırıyor ve öğürüyor. Siz deneyin isterseniz ama başka bir emziği de almayabilir.
BusraBB Bende ilk günler wee vermiştim tam ememiyordu agzından atıyordu. Aventi verince hemen tuttu memnunuz
Asafsemra Yorgunanne1 degisiyo dmekki canım ben övüyorum valla aventi benımki bi tek onu tutuyo ucu yuvarlak olanı dıgerlenı denedım almadı bitek onu alıyor
Asafsemra mina_tk canım bizimkide öğürüyo ne emzikler aldım varya guzel guzel damaklı almıyo gidiyo kocaman emziği tutuyo 😂 avent soothie diye var ona bak ucu yuvarlak sadece onu tutuyor dene istersen canım
Yorgunanne1 Asafsemra ah hayatm keşke alsada onuda alsam, 🤣böyle tutuyır snra sakız çiğner gibi hareketler yapıyor. Eşim artk pes etti birtane daha emzik alırsam boşar herldem🤣🤣🤣bibs aldk onu daha iyi tuttu diğerlerne göre ama tam böyle alıp cukcuk emmiyor biraz emip snra geviş getiriyoe🤣
Asafsemra Yorgunanne1 ne kadarlıkki canım diş mi var acaba ındanda geviş yapae bende yuvarlak ucku aruyorum bulamıyorum valla avent den sıkıldım 😂😂
Asafsemra Yorgunanne1 bilemicem vala o zaman canım bende sıkıldım baska emzik alıö diyorum aldım bir sürü öö yapıyo atıyo geri sakız cıgner gibi yapıyo aventi tutuyo tekrar yuvarlak ucluyu 😂 degısık anlamadım valla zorlamıcan demekki 😂